Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 2-0 | Nebunie în vestiarul oltenilor! Dan Nistor a declanşat fiesta: "Presiune era când era stadionul plin"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 19:23

Universitatea Craiova – FCSB 2-0 | Nebunie în vestiarul oltenilor! Dan Nistor a declanşat fiesta: "Presiune era când era stadionul plin"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Nistor a marcat ]n Universitatea Craiova - FCSB 2-0

Dan Nistor visează la titlu după ce a marcat cu FCSB. Nistor a fost şef de galerie în vestiar, acolo unde oltenii au făcut petrecere. Nistor a fost şi unul dintre jucătorii care au fost la controlul anti-dopind. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Un pic de petrecere, pentru că mâine o luăm din loc. Mi se pare normal să se facă astfel de teste. Cred că eu am şutat, din piciorul meu a plecat mingea. Ok, m-a ajutat şi el, dar e bine că am luat cele 3 puncte. A fost un şut cu latul. 

Asta nu e presiune. Presiune era când era stadionul plin. Meciurile astea sunt ca nişte amicale. Pentru mine, fotbalul nu se poate fără spectatori. Prefer să nu vorbesc despre arbitraj. Aşa pot să spun şi eu că am avut penalty la Cicâldău. Aşa mă întorc şi eu la Botoşani. Trebuie să câştigăm la Clinceni. Normal că îmi doresc un egal între cele două", a spus Dan Nistor după meci. După aceea, Nistor a declanşat nebunia în vestiar.

Universitatea Craiova – FCSB 2-0 | Alexandru Cicâldău, cel mai bun om al derby-ului

Alexandru Cicâldău a fost cel mai bun jucător al derby-ului cu FCSB. 

Reclamă

Suntem fericiţi pentru că ne-am atins obiectivul din această seară, acela de a lua trei puncte. Sunt şi mai fericit pentru că echipa a arătat astăzi o atitudine foarte, foarte bună. Am jucat şi cu un om în minus destul de mult timp, dar per total cred că am meritat victoria. Sunt foarte fericit că am marcat. Zic eu că era şi timpul, nu o mai făcusem de mult!” a spus Alexandru Cicâldău, la finalul partidei.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și