Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 2-3 | „Nu depunem armele!” Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit ce urmează în Bănie: „Vom analiza cu patronul”. Ce mesaj le-a transmis jucătorilor şi ce spune despre lupta la titlu

Dragoș Vasile Publicat: 28 noiembrie 2021, 23:15

Reclamă
Universitatea Craiova – FCSB 2-3 | „Nu depunem armele! Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit ce urmează în Bănie: „Vom analiza cu patronul. Ce mesaj le-a transmis jucătorilor şi ce spune despre lupta la titlu

Laurenţiu Reghecampf şi-a criticat propria echipă

Profimedia

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit ce urmează în Bănie după Universitatea Craiova – FCSB 2-3

Reghecampf consideră că roş-albaştrii nu meritau să plece victorioşi de pe „Ion Oblemenco”. Tehnicianul a analizat dur prestaţia echipei sale şi a dezvăluit ce urmează în Bănie după a treia înfrângere consecutivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Un meci pierdut din punctul meu de vedere nemeritat. Ambele reprize sunt total diferite. Am început bine, dar am pierdut două goluri din faze fixe şi care nu erau complicate. A fost clar marcaj dat din partea noastră. Primul gol greşeală foarte mare, şi al doilea gol. În momentul în care te baţi şi vrei să câştigi trebuie să fie mai multă responsabilitate. Intrăm bine în repriza a doua, egalăm şi avem 3-4 ocazii foarte mari. I-am spus lui Horaţiu să se uite la ce a arbitat. Nu este o scuză, trebuie să învăţam din acest joc. Reacţia jucătorilor a fost foarte bună în repriza secundă. Primim goluri foarte uşoare din faze fixe.

Am jucători foarte buni, care pot juca foarte bine. Ne doream să câştigăm, de asta am făcut 3 schimbări la pauză. Ştiam că vom face acest lucru. Ceea ce ne-am propus ne-a ieşit, dar primim goluri foarte uşoare din faze fixe. Nu ai cum să fii relaxat. În momentul în care conduci trebuie să fii mai motivat. Ar trebui să fie ambiţia mai mare şi plăcerea de a juca fotbal. Trebuie să facem o analiză. Acum suntem foarte mult în spate, va fi foarte greu să mai recuperăm punctele pe care le-am pierdut. Avem ocazii şi nu marcăm. Mai mult suntem şi foarte copii în multe momente. Uitaţi-vă CFR, când conduc cu 1-0 ştiu exact ce au de făcut. Trebuie să profităm de fiecare avantaj.

Ce vă aşteptaţi de la mine să vă spun, că vor plăti? Nu plăteşte nimeni, vom avea o analiză cu patronul. Nu este vorba de plătit, este vorba că ne dorim performanţă. Ne dorim jucători care să îşi dorească să câştige campionatul. Să nu vă aşteptaţi că vor pleca foarte mulţi jucători, sunt jucători de valoare. Ei pot face un meci extraordinar cum au făcut cu FCSB. Nu mi-a impus nimeni nimic (n.r. număr de puncte). Vom fi acolo, cu siguranţă vom lupta până la capăt. Noi nu depunem armele. Vom fi acolo cu şansa a 3-a, a 4-a, dar ne vom lupta până la capăt”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la finalul derby-ului.

Dan Nistor a tunat după eşecul din derby

Universitatea Craiova a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga 1, iar Dan Nistor nu s-a mai putut abţine şi a transmis un mesaj clar conducerii.

Reclamă

„Chiar nu găsesc o explicaţie. Nu îmi vine să cred că am pierdut acest meci. Avem ocazii incredibile şi am ratat. Venisem după o perioadă foarte lungă fără spectatori şi nu s-a putut. Nu ne-au surprins cu nimic. Bară, care bară? A fost periculoasă. Nu meritam să pierdem. Trebuie să ne gândim la calificarea în play-off.

Se vorbea despre titlu, dar acum avem o distanţă destul de mare. În fotbal se poate întâmpla orice. Poate unii nu au valoare să fie la clubul acesta. Vedem în iarnă ce se va întâmpla că aşa nu se mai poate. Antrenorul nu are absolut nicio vină. Noi trebuie să fim concentraţi, nu să visăm la sute de milioane de euro”, a răbufnit Dan Nistor după derby.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și