Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB | Mihai Rotaru, intervenţie de ultimă oră după decizia luată de autorităţi: „Fac apel la prim-ministru, la ministrul Sportului!”

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 22:43

Universitatea Craiova – FCSB | Mihai Rotaru, intervenţie de ultimă oră după decizia luată de autorităţi: „Fac apel la prim-ministru, la ministrul Sportului!

AntenaSport

Mihai Rotaru este finanţatorul celor de la Universitatea Craiova

  • Universitatea Craiova – FCSB este derby-ul etapei
  • Oltenii au pus în vânzare biletele pentru derby

Oltenii au răbufnit după ce autorităţile din România au acceptat ca fanii să revină pe stadioane, dar au limitat accesul în tribune până la ora 21:00. Nemulţumiţi de anunţul făcut de ministrul Sportului, Eduard Novak, conducătorii clubului din Bănie au vândut bilete în valoare de un leu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a cerut că Guvernul să modifice legea astfel încât fanii să stea pe stadion pe toată durata partidei.

Mihai Rotaru, propunere pentru Guvern

Scopul nostru, al tuturor, este să umplem stadioanele, să aducem spectatorii. Să îi lăsăm să se bucure de spectacol. Am văzut această ordonanţă de urgenţă în care se stabileşte că spectatorii pot veni între 5.00 şi 21.00. De fapt, nu permit accesul pentru că meciurile de interes sunt televizate după ora 20.00. Noi am încercat să vindem bilete doar pentru o repriză, cu un preţ simbolic, de 1 RON. Am permis abonaţilor, pentru că avem 4000. Au fost precedente la tenis.

Reclamă
Citește și:

Avem trei variante. Să jucăm de la 20.15 la 21.00 cu spectatori, la 21.00 să se părăsească stadionul. A doua variantă ca Guvernul să vină cu o Hotărâre de Guvern. Poate fi o interpretare ca meciurile să înceapă până la ora 21.00. Dacă începe un meci la 19.15 şi avem o pană de curent, ai un eveniment neprevăzut. Şi tu, la 19.15, poţi să desfăşori activitatea sportivă. De fapt acest interval orar ar trebui să reprezinte începerea meciului. Şi a treia, sigur, televiziunile în această perioadă de 30 de zile, să stabilească orele de începere a partidelor la ora maximum 19.15.

Noi am avut nişte discuţii cu LPF, a fost toată lumea de acord. Eu sper în continuare că dacă toată lumea implicată. Fac apel la prim-ministru, la ministrul Sportului. Dacă un meci începe la 19.15, nimeni nu garantează că se termină la timp. Că ai făcut toate cele 9 găuri la golf., a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Reclamă

Se vând bilete cu un leu la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Clubul Universitatea Craiova a pus în vânzare, începând din această seară, bilete pentru meciul cu FCSB, care se va desfăşura duminică, 28 noiembrie 2021, începând cu ora 20:15, pe stadionul Ion Oblemenco.

Prețul unui bilet este de 1 RON și asigură accesul în stadion până la ora 21:00, urmând ca, după această oră, suporterii să părăsească arena conform prevederilor legale în vigoare.

Biletele pot fi achiziționate atât online, pe platforma Eventim.ro, cât și de la punctele noastre de vânzare tradiționale, iar spectatorii care vor fi prezenţi trebuie să fie vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV 2, respectiv să se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV 2. Abonaţii pot intra la acest meci pe baza abonamentului deja achiziţionat. Porţile arenei Ion Oblemenco se vor deschide începând cu ora 18.15.

Reclamă 4 / 0/3

Pe această cale, solicităm deţinătorilor de drepturi TV, posturilor de televiziune şi Ligii Profesioniste de Fotbal să conştientizeze ridicolul situaţiei şi să fie de acord cu devansarea orei de disputare a partidei astfel încât suporterii Universităţii Craiova să poată asista la acest derby fără a încălca normele legale.

Totodată, facem un apel către Guvernul României să dea dovadă de înţelegere şi să modifice termenul limită până la care spectatorii pot participa la evenimentele sportive desfăşurate în aer liber, pentru ca fotbalul să nu fie, din nou, cea mai afectată activitate sportivă din România„, se anunţă pe site-ul clubului Universitatea Craiova.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”