Închide meniul

Universitatea Craiova – FK Laci 0-0 | „Nu pot că cred că nu ne-am calificat!” Dan Nistor, în stare de şoc după umilinţa cu albanezii: „O seară şi o pagină din istorie neagră”

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2021, 0:00 / Actualizat: 30 iulie 2021, 1:39

Reclamă
Universitatea Craiova – FK Laci 0-0 | „Nu pot că cred că nu ne-am calificat! Dan Nistor, în stare de şoc după umilinţa cu albanezii: „O seară şi o pagină din istorie neagră

Universitatea Craiova, Sepsi şi FCSB, eliminate în al doilea tur preliminar în Conference League

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Nistor este în stare de şoc după ce Universitatea Craiova a trăit o nouă umilinţă în cupele europene. Mijlocaşului Universităţii Craiova nu îi vine să creadă că echipa sa, dar şi celelalte formaţii româneşti, au fost eliminate de adversari mai slabi cotaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor, în stare de şoc după umilinţa cu albanezii

E o seară dureroasă atât pentru noi, cât şi pentru fotbalul românesc. Din punctul meu de vedere acesta este nivelul, trebuie să-l acceptăm şi să mergem mai departe. Cred eu că puteam să marcăm, am avut 2-3 şanse. Dacă înscriam altfel se juca meciul. Am avut puţin ghinion şi la acea bară. Trebuie să ne uităm în viitor. Este o seară neagră!

Nu s-a putut, din păcate nu s-a putut. Trebuie să muncim mai mult, o să facem o analiză să vedem unde am greşit. Din punctul meu de vedere nu trebuie să găsim alibiuri, să ne gândim la cine pleacă şi cine vine. Cred că astăzi am scris o nouă pagină din istoria Universităţii Craiova neagră. Dacă ne-au bătut cei din Kazahstan, Albania, înseamnă că acesta este nivelul nostru. Nu pot să cred că nu ne-am calificat, atât noi, cât şi celelalte echipe.

De mâine încolo trebuie să ne gândim la meciul următor. Băiatul meu îmi dă putere să merg mai departe şi sunt convins că într-un final vom reuşi„, a spus Dan Nistor la Digisport, după Universitatea Craiova – FK Laci 0-0.

Universitatea Craiova – FK Laci 0-0 | O nouă umilinţă pentru fotbalul românesc

Universitatea Craiova a fost eliminată, joi seară, de echipa albaneză Laci, în turul doi preliminar al Conference League. Manşa secundă disputată la Craiova s-a încheiat 0-0, iar echipa din Albania s-a calificat în runda următoare datorită victoriei din tur, scor 1-0.

Reclamă
Reclamă

Oltenii au avut o bară în minutul 90+1.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

21:00

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 0-0! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu!

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și