Închide meniul

Universitatea Craiova îşi betonează defensiva. Fundaşul cu care s-au înţeles oltenii chiar înaintea derby-ului cu FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2020, 16:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Universitatea Craiova îşi betonează defensiva. Fundaşul cu care s-au înţeles oltenii chiar înaintea derby-ului cu FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Universitatea Craiova s-a înţeles cu Marius Constantin

Oltenii au tot avut probleme în apărare şi vor să se asigure că nu vor repeta aceleaşi greşeli şi în sezonul viitor. Chiar dacă sunt pe primul loc în Liga 1, au primit cel puţin un gol în ultimele 15 meciuri din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Constantin s-a înţeles cu Universitatea Craiova

Conform Fanatik, Mihai Rotaru şi Ioan Mărginean s-au întâlnit în acest weekend şi au ajuns la un acord în privinţa transferului. Gaz Metan a fost convinsă să accepte mutarea după ce în tranzacţie a fost inclus şi Ovidiu Bic. Mijlocaşul de 26 de ani revine din împrumutul de la Chindia Târgovişte şi va semna cu echipa din Mediaş.

Marius Constantin a ajutat-o pe Gaz Metan să se califice în play-off. Chiar dacă va împlini 36 de ani în luna octombrie, fundaşul central a fost titular în 29 de meciuri stagionale. A înscris 8 goluri şi este al doilea golgheter al echipei, după Sergiu Buş (10 goluri).

În carieră, Constantin a mai jucat pentru FC Braşov, Rapid, FC Vaslui, ASA Târgu Mureş, Jiangsu Suning şi Viitorul. Este pe placul lui Cristiano Bergodi, care a insistat pentru aducerea lui la Universitatea Craiova.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și