Închide meniul

Universitatea Craiova, mai aproape ca niciodată de titlu! Avantajele în faţa CFR-ului şi programul complet al ultimelor 4 etape

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2020, 20:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Universitatea Craiova, mai aproape ca niciodată de titlu! Avantajele în faţa CFR-ului şi programul complet al ultimelor 4 etape

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Universitatea Craiova luptă la titlul din Liga 1 cu CFR

Pe lângă punctul pe care îl are în faţa ardelenilor, Craiova are un alt mare avantaj: joacă derby-urile cu FCSB şi CFR pe Oblemenco. De partea cealaltă, echipa lui Dan Petrescu va juca cu FCSB în deplasare, înainte de duelul de titlu din Craiova. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria cu 3-2 din Gruia reprezintă un alt mare atu al oltenilor. Ţinând cont că echipele nu au avut parte de rotunjirea punctelor la intrarea în play-off, al doilea criteriu de departajare în cazul în care vor termina la egalitate de puncte este cel al "directelor".

Astfel, dacă Universitatea Craiova ar avea trei puncte în faţa CFR-ului, înainte de ultima etapă, îşi va permite chiar şi un eşec cu 0-1 sau 1-2. 

Gigi Becali arbitrează "finala"

Dacă iniţial, Gigi Becali a anunţat că va folosi o echipă de copii în partida cu CFR Cluj pentru a se răzbuna pe olteni pentru episodul din 2016-2017, finanţatorul de la FCSB s-a răzgândit. Roş-albaştrii vor trata cu aceeaşi intensitate partidele cu Craiova şi CFR. 

"Am făcut doar o declarație ca să se facă puțin tam-tam, ca niciodată să nu se mai întâmple ceva ca la Craiova – Viitorul. Nu are nicio vină Gică (n.r – Hagi). Am zis că o să jucăm și noi cu juniorii și copiii în meciul cu CFR.

Reclamă

Să faci asta e nedemn, nedrept, iar eu nu sunt așa. Ca să iei și să faci tu judecăți despre cine ia campionatul nu poți, asta o face Hristos. Eu am vrut doar să atrag atenția ca nimeni să nu mai facă o așa mizerie, pentru că ești un om nedemn", a declarat Becali.

Program Universitatea Craiova

Etapa a 7-a: Craiova – FCSB
Etapa a 8-a: Botoşani – Craiova
Etapa a 9-a: Astra – Craiova
Etapa a 10-a: Craiova – CFR

Reclamă 4 / 0/3

Program CFR Cluj

Etapa a 7-a: CFR – Gaz Metan
Etapa a 8-a: FCSB – CFR
Etapa a 9-a: CFR – Botoşani
Etapa a 10-a: Craiova – CFR

Toate partidele pot fi urmărite în format LIVE TEXT pe antenasport.ro.

Cu patru etape rămase de disputat din play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova este pe primul loc, cu 38 de puncte, iar CFR a căzut pe doi, cu 37 de puncte. Astra completează podiumul (29 de puncte).

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
Vezi toate știrile
Citește și