Închide meniul

Universitatea Craiova, pierdere uriașă! Un star din echipa lui Ouzounidis își negociază plecarea. Care e destinația favorită

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 martie 2021, 16:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Universitatea Craiova, pierdere uriașă! Un star din echipa lui Ouzounidis își negociază plecarea. Care e destinația favorită

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Lovitură pentru Craiova

Anunțul a fost făcut chiar de impresarul lui Pigliacelli. Italianul va intra la vară în ultimul an de contract cu formația din Bănie. Transferul său depinde mult și de deciziile șefilor olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îmi doresc să-l readuc pe Mirko în Italia şi lucrez la asta. El este un jucător de bază pentru Universitatea Craiova, echipă care şi anul acesta este în primele trei echipe ale campionatului.

 Depinde ce-şi doreşte clubul şi ce intenţii are preşedintele. Altfel, în mercato există oferte, apar diverse oportunităţi” a declarat agentul lui Mirko Pigliacelli, Danilo Caravello, pentru tuttomercatowebb.com.

Mirko Pigliacelli ar putea pleca de la Universitatea Craiova 

Mirko Pigliacelli a ajuns la Universitatea Craiova în ianuarie 2019, de la Pro Vercelli. El a apărat buturile oltenilor în 110 meciuri. Din ianuarie 2020 și până în prezent, Pigliacelli n-a ratat nicio partidă. Are 47 de jocuri consecutive ca integralist. 

Pigliacelli se laudă cu un gol înscris în Liga 1. Italianul a marcat din penalty contra lui FCSB în februarie 2019. El are și un assist împotriva lui CFR Cluj în același sezon 2018-19.

Reclamă

Pigliacelli este cotat la 1,3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Mirko Pigliacelli vrea titlul cu Universitatea Craiova

Până să plece din România, Pigliacelli vrea să cucerească titlul alături de Craiova. Crede că oltenii au cel mai valoros lot din Liga 1.

"Avem un lot de valoare și trebuie să încercăm, nu e vorba de scuze sau nu. Avem o oportunitate foarte mare în Cupă, dar cred că și în campionat avem la fel. Nu am încredere doar într-un fundaș, ci am încredere în toată echipă. Cred că cine face parte din lotul Craiovei e cel mai bun jucător din România", a declarat Mirko Pigliacelli. 

Reclamă 4 / 0/3

Craiova este pe locul 3 în Liga 1. Oltenii sunt la patru puncte de CFR Cluj și la șapte lungimi în urma liderului FCSB. 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și