Închide meniul

Universitatea Craiova – Sepsi 0-0. Marinos Ouzounidis a răbufnit: "Avem probleme multe în atac!". Mesaj categoric pentru jucătorii săi: "Asta ne lipseşte!"

Dragoș Vasile Publicat: 17 aprilie 2021, 20:29

Universitatea Craiova – Sepsi 0-0. Marinos Ouzounidis a răbufnit: "Avem probleme multe în atac!". Mesaj categoric pentru jucătorii săi: "Asta ne lipseşte!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marinos Ouzounidis, mesaj categoric pentru elevii săi după Craiova - Sepsi 0-0

  • Universitatea Craiova - Sepsi 0-0
  • Marinos Ouzounidis, primele concluzii

Antrenorul grec nu este mulţumit de remiza cu Sepsi şi speră ca echipa sa să marcheze în următoarele etape. În acest moment, oltenii au ajuns la 3 meciuri consecutive fără gol marcat în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu este rezultatul pe care îl voiam. Ştiam că va fi un meci greu. Le-am spus că e important să înscriem. Acesta este fotbalul. Am încercat. Defensiva a fost foarte bine organizată. Ofensiv, avem nevoie de goluri. Am încredere în ei. Avem probleme medicale în plus.

Marinos Ouzounidis: "Trebuie să avem mai multă încredere!"

Avem probleme multe în atac, dar tot grupul trebuie să ofere un plus pentru a acoperi aceste probleme. Vom încerca să dăm ce e mai bun din noi cu Botoşani. Nu mă plâng despre efortul jucătorilor mei. Aveam nevoie de mai mult. Trebuie să avem mai multă încredere. Asta ne lipseşte", a spus Marinos Ouzounidis după meciul cu Sepsi. 

Reclamă

Universitatea Craiova – Sepsi 0-0. Oltenii au început cu stângul play-off-ul! Jucătorii lui Ouzounidis, trei meciuri consecutive fără gol marcat în Liga 1

Universitatea Craiova a început cu stângul play-off-ul. Alb-albaştrii au călcat strâmb încă din prima etapă, scor 0-0 cu Sepsi. Problemele din compartimentul ofensiv îşi fac simţită prezenţa, astfel că oltenii au ajuns la al treilea meci consecutiv fără gol marcat în Liga 1, după 0-0 cu FCSB şi CFR Cluj.

Reclamă

În acest meci, formaţia din Bănie i-a pierdut pe Ştefan Baiaram, care a suferit o entorsă şi a fost transportat de urgenţă la spital, şi Alex Cicâldău, care a acuzat dureri şi a fost schimbat.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova se află pe locul 3 în play-off, cu 30 de puncte, la 2 în spatele campioanei CFR şi la trei de FCSB. De partea cealaltă, Sepsi ocupă locul 4, cu 24 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 19 mart., 16:43
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova