Închide meniul

Universitatea Craiova – Sepsi 0-0. Oltenii au început cu stângul play-off-ul! Jucătorii lui Ouzounidis, trei meciuri consecutive fără gol marcat în Liga 1. Cum arată clasamentul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 aprilie 2021, 19:20

Universitatea Craiova – Sepsi 0-0. Oltenii au început cu stângul play-off-ul! Jucătorii lui Ouzounidis, trei meciuri consecutive fără gol marcat în Liga 1. Cum arată clasamentul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Universitatea Craiova - Sepsi, LIVE TEXT pe AS.ro

Universitatea Craiova a început cu stângul play-off-ul. Alb-albaştrii au călcat strâmb încă din prima etapă, scor 0-0 cu Sepsi. Problemele din compartimentul ofensiv îşi fac simţită prezenţa, astfel că oltenii au ajuns la al treilea meci consecutiv fără gol marcat în Liga 1, după 0-0 cu FCSB şi CFR Cluj. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest meci, formaţia din Bănie i-a pierdut pe Ştefan Baiaram, care a suferit o entorsă şi a fost transportat de urgenţă la spital, şi Alex Cicâldău, care a acuzat dureri şi a fost schimbat.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova se află pe locul 3 în play-off, cu 30 de puncte, la 2 în spatele campioanei CFR şi la trei de FCSB. De partea cealaltă, Sepsi ocupă locul 4, cu 24 de puncte. 

Reclamă

Universitatea Craiova – Sepsi 0-0

Min. 84: Alex Cicâldău a acuzat dureri în zona genunchiului, după un duel cu Ştefănescu. Fedele i-a luat locul pe teren.

Min. 80: Ocazie Craiova. Bancu a trimis un şut puternic, însă mingea este deviată.

Min. 56: Ocazie Craiova. Cîmpanu a tras de la distanţă, însă Niczuli a fost atent şi a respins. 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Încă un gol anulat pentru Craiova! Marius Cosntantin a trimis spre poartă, iar Mateiu a trimis mingea în plasă. Mijlocaşul Craiovei se afla în poziţie de ofsaid. 

Min. 29: Ocazie uriaşă pentru Sepsi. Nouvier a centrat din lovitură liberă, balonul ajunge la Mitrea, care trimite cu piciorul spre poarta. Pigliacelli respinge fantastic cu piciorul. 

Min. 17: GOOL anulat pentru Craiova! Bancu îi pasează lui Tudorie, care marchează, dar reușita sa e anulată pentru că fundaşul se afla în offsaid. 

Min. 15. Mateiu a trimis un şut puternic pe poarta lui Niczuly, însă mingea a ocolit poarta.

Min. 6: Juan Camara a intrat în locul lui Baiaram, după ce acesta s-a accidentat grav.

Update: Ştefan Baiaram s-a accidentat grav, după un fault al lui Nouvier. Tânărul fotbalist al oltenilor va fi transportat de urgenţă la spital. Pe targă, acesta a început să plângă de durere!

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Echipele de start:

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Constantin, Bancu -Mateiu, Dan Nistor-Cîmpanu, Cicâldău, Baiaram – Tudorie

Rezerve: Popescu, Vlădoiu, Bălaşa, Acka, Bic, Fedele, Căpăţînă, Mamut, Camara

Antrenor: Marinos Ouzounidis

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ştefănescu – Păun, Fofana, Aganovic – Golofca, Safranko, Nouvier

Rezerve: Jesus Fernandez, Bajrovic, Eder Gonzales, Tincu, Petrila, Fulop, Kovacs, Achahbar

Antrenor: Leo Grozavu

Universitatea Craiova debutează în play-off în faţa lui Sepsi, formaţia care a obţinut calificarea la "masa bogaţilor" din Liga 1 pentru al doilea sezon consecutiv. În sezonul regulat, oltenii au câştigat la limită în tur, în timp ce în retur s-a înregistrat o remiză albă. 

Înaintea duelului de pe "Ion Oblemenco", Universitatea Craiova ocupă poziţia a treia, cu 29 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe locul 4, cu 23 de puncte. Dacă formaţia lui Marinos Ouzounidis va învinge în această seară, alb-albaştrii vor egala provizoriu campioana CFR Cluj.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și