Închide meniul

Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1 | Să vină VAR-ul în Liga 1! Fofana şi Gustavo, goluri din poziţii suspecte de ofsaid. Oltenii au ratat penalty

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 septembrie 2021, 23:00

Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1 | Să vină VAR-ul în Liga 1! Fofana şi Gustavo, goluri din poziţii suspecte de ofsaid. Oltenii au ratat penalty

Sepsi Sfântu Gheorghe - Universitatea Craiova

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

După ce oltenii au ratat ocazii uriaşe prin Nicuşor Bancu şi Elvir Koljic, oaspeţii au deschis scorul în Bănie prin Fofana. Mijlocaşul a înscris din poziţie suspectă de ofsaid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii au egalat rapid prin Gustavo, care a marcat din pasa lui Bancu. Şi brazilianul a punctat din poziţie suspectă de ofsaid!

În repriza secundă, oltenii au primit un penalty incredibil, după ce Ninaj l-a faultat pe Andrei Ivan în afara careului.

În urma acestui succes, echipa lui Laurenţiu Reghecampf a urcat pe locul 6 în Liga 1, peste FCSB. De partea cealaltă, Sepsi rămâne pe locul 13 şi ajunge la 3 remize consecutive.

Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1

Min. 90+4: Fluier final în Bănie! Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1

Reclamă

Min. 79: Gustavo a ratat penalty! Niczuly a avut o paradă de senzaţie. 

Min. 77: Penalty pentru Universitatea Craiova! Ninaj l-a faultat pe Andrei Ivan în afara careului, dar oltenii au obţinut lovitură de la 11 metri.

Penalty incredibil în Universitatea Craiova - Sepsi Sfântu
Penalty incredibil în Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe

Min. 56: Ocazie Universitatea Craiova! Andrei Ivan se afla în poziţie ideală, însă şutul său a fost slab.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46: A început repriza secundă. Pe arena Ion Oblemenco sunt prezenţi 10.143 de spectatori.

Min. 45: Pauză în Bănie!

Min. 33: GOOOL Universitatea Craiova! Gustavo a restabilit egalitatea dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. A marcat cu capul chiar dacă are 1.74 m.

Poziţia din care a înscris Gustavo
Gustavo a înscris din poziţie suspectă de ofsaid

Min 22: Ocazie uriaşă Elvir Koljic! Atacantul Universităţii Craiova a ratat singur cu poarta goală. Vârful a trimis mingea în bară!

Min. 17: GOOOL Sepsi! Fofana a dat lovitura în Bănie! Fotbalistul covăsnenilor a marcat din poziţie suspectă de ofsaid.

Poziţia în care era Fofana
Fofana a plecat dintr-o poziţie suspectă de ofsaid

Min. 13: Ocazie Universitatea Craiova! Elvir Kolvic l-a pus la încercare pe Niczuly cu o lovitură de cap. Portarul covăsnenilor a avut o paradă excelentă.

Min. 12: Ocazie Universitatea Craiova! Nicuşor Bancu a ratat o ocazie uriaşă. Căpitanul oltenilor nu a reuşit să înscrie din 5 metri.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Update: Lorena Balaci, fiica legendarului Ilie Balaci, a dat lovitura de start în Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe. Totul face parte din noua campanie lansată de gruparea din Bănie.

Universitatea Craiova caută al treilea succes consecutiv în Liga 1. Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf sunt pe locul 7 în clasament, iar un eventual succes îi poate urca în zona play-off-ului. Alb-albaştrii le-au învins în ultimele două etape pe Gaz Metan, 1-0, şi Rapid, 2-1.

De partea cealaltă, Sepsi are un început slab de sezon. Echipa lui Leo Grozavu a înregistrat un singur succes în 7 etape şi are nevoie de puncte pentru a repeta performanţa din sezonul trecut, când au obţinut biletele pentru „masa bogaţilor” din Liga 1.

Înaintea meciului, Lorena Balaci, fiica legendarului Ilie Balaci, va da lovitura de start. Totul face parte din noua campanie lansată de gruparea din Bănie.

„Lovitura de start a meciului cu Sepsi va fi dată simbolic de Lorena Balaci!

Clubul nostru lansează, începând de astăzi, campania „Ambasador Universitatea Craiova”. Onorând trecutul glorios și luptând pentru viitor, la fiecare meci de pe teren propriu al echipei noastre lovitura de începere va fi dată de persoane reprezentative din diferite medii din Oltenia și nu numai și care, desigur, poartă Știința-n suflet”, au anunţat oltenii.

Recomandări
  • Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1
  • Fofana şi Gustavo, goluri din poziţii suspecte de ofsaid

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și