Închide meniul

UPDATE | Anamaria Prodan o preia pe Hermannstadt. "Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 15:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

UPDATE | Anamaria Prodan o preia pe Hermannstadt. "Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului"

Captură Facebook

Anamaria Prodan o va prelua pe Hermannstadt

Sibienii aveau mari probleme cu banii şi riscau să intre în colaps financiar. Au avut nevoie urgent de 700.000 de euro pentru a putea primi licenţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan va finanţa Hermannstadt

UPDATE 18:15 | Hermannstadt confirmă că a ajuns la un acord cu Anamaria Prodan.

"Venim cu informații de ultimă oră și vești bune pentru tot ce înseamnă AFC Hermannstadt și fotbalul sibian! Cu puține momente în urmă, finanțatorii FCH au ajuns la o înțelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât și pe plan sportiv. FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunță investiții importante pe termen lung.

Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului! Ne bucură prezența doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru!

Sibiul are fotbal! Sibiul are #FCH!"

Reclamă

Negocierile au ajuns la un numitor comun iar, în cel mai scurt timp, vor fi întocmite actele pentru cumpărarea clubului. Anamaria Prodan a luat şi primele măsuri. Preşedintele lui Hermannstadt, Iuliu Mureşan, şi directorul Departamentului de Scouting, Răzvan Zamfir, au fost daţi afară.

Hermannstadt nu stă prea bine în clasamentul Ligii 1. Este pe locul 3 din play-out, la egalitate cu Dinamo, dar la doar 3 puncte distanţă de ocupantele locurilor retrogradabile. La reluarea campionatului, sibienii urmează să evolueze pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan are planuri mari în România. Cu două luni în urmă a anunţat că îşi doreşte chiar să îl înlocuiască pe Răzvan Burleanu.

"Normal că mă văd şi preşedintele Federaţiei, şi preşedintele tuturor mă văd! Ştiu ce pot şi cât pot. Şi ştiu cât de corectă sunt, pentru că despre asta e vorba", a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate la Antena Sport.

Recomandări
  • Negocierile s-au încheiat cu succes
  • Anamaria Prodan va prelua clubul din Sibiu
  • Hermannstadt este pe locul 3 în play-out

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și