Închide meniul

UPDATE | Cortacero l-a dat afară pe Ţălnar din CA şi a adus trei spanioli! Reacţia dură a fanilor: "Afară, infractorilor!"

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 14:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
UPDATE | Cortacero l-a dat afară pe Ţălnar din CA şi a adus trei spanioli! Reacţia dură a fanilor: "Afară, infractorilor!"

Hepta

Pablo Cortacero ar putea pierde controlul la Dinamo

UPDATE Pablo Cortacero a dat o lovitură în şedinţa Adunării Generale a Acționarilor de la Dinamo. A reuşit să îl dea afară pe Cornel Ţălnar din Consiliul de Administraţie. În locul său a pus trei spanioli: Alex Couto, Rufo Collado şi încă o persoană al cărei nume l-a citit de pe telefon. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Jucătorii și staff-ul lui Dinamo ameninţă că nu se vor prezenta pe 3 ianuarie, la reunirea loturlui, dacă nu primesc măcar un salariu, scrie gsp. 

UPDATE: Jucătorii lui Dinamo sunt neplătiţi, dar Cortacero spune că a virat către club 4,5 milioane de euro! "Din 6 decembrie s-au virat 1,5 milioane de euro, dar sunt blocați și verificați de Agenția de Spălare a Banilor din Anglia. Acum ni s-a dat ok-ul", a spus spaniolul în timpul şedinţei de astăzi, potrivit doardinamo.ro

Acest lucru s-a întâmplat și cu încă 5 milioane de euro (n.r. 1,5 milioane joi şi 3,5 milioane vineri)ce vor ajunge sigur în ianuarie”

UPDATE: Fanii sunt obligați să contribuie cu 1,5 milioane de euro ca să păstreze 20,06% din totalul acțiunilor.

Reclamă
Reclamă 4

UPDATE: Cortacero a fost fluierat de mai mulţi fani strânşi la stadionul Dinamo. "Afară de la Dinamo, infractorilor!", le-au strigat la adresa investitorilor spanioli. Jandarmii nu au permis ca fanii să se apropie.

UPDATE: Cortacero a reuşit să obţintă ce şi-a propus. Consiliul de Administraţie a decis aprobarea măririi de capital cu 5 milioane de euro. Investitorii spanioli trebuie să facă dovada plăţii, nu peste o săptămână, ci în luna ianuarie. 

Pe ordinea de zi, este majorarea capitalului cu 5 milioane de euro. Pablo Cortacero a revenit în România pentru această şedinţă, care se desfăşoara la tribuna oficială a stadionului din Ştefan cel Mare.

Reclamă

"Am înțeles că ședința se ține și că ar fi venit în România, dar nu știu nici eu 100%, pentru că nu au detalii. Nu am auzit despre chestia asta (n.r. despre niște bani intrați în conturile clubului), știu doar de ședința asta care e foarte importantă pentru majorarea capitalului. Auzeam toți dacă intrau bani în cont.

E foarte greu. Eu sunt în discuții cu foarte multă lume, dar având în vedere incertitudinea asta, toată lumea așteaptă. Mi-au spus: 'Hai să vedem ce se reglează și din ianuarie reluăm discuțiile'. Dinamo este atractivă din punct de vedere al publicității, însă situația nu mi-a dat voie să accesez fonduri de la companii”, a spus Radu Birlică, potrivit Pro Sport.

La şedinţă, sunt prezenţi şi reprezentanţii DDB, precum şi un trimis al fostului preşedinte, Nicolae Badea. 

Fanii lui Dinamo vor să preia controlul asupra clubului

Antrenorul Ionel Gane a anunţat de aseară, după egalul, 1-1, cu Clinceni, că fanii vor să preia conducerea clubului.

"Mâine (n.r. luni), e şedinţă la club. Vedem cine va prelua conducerea. Suporterii sunt încrezători că vor face lucruri bune în acest sens.

Trebuie să îmi felicit jucătorii. Merită tot respectul meu, respectul tututor. Avem 16 puncte în acest moment. Dar prin ce am trecut în aceste luni… A fost ca un 'scary movie', ca un film horror! Singurele momente în care ne-am putut bucura au fost meciurile. Foarte grele aceste cinci luni", a spus antrenorul lui Dinamo", a spus Gane.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:58

Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali! Noul atacant de la FCSB a dat toate cărțile pe față: „A făcut numai lucruri bune!”

18:51

Schimbare la Rapid! Decizia luată de patronul giuleştenilor, Dan Şucu

18:32

Un jucător al FCSB-ului ar putea ajunge la Farul! A luat decizia de a pleca după ce a fost criticat de Gigi Becali!

17:58

„Ne fac zob” Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB, iar un fost jucător al lui Gigi Becali a reacţionat imediat!

17:50

Apare o nouă regulă în noul sezon de Liga 1! Kyros Vassaras a venit cu toate detaliile: „Responsabilitatea trebuie împărțită”

17:45

Elena Rybakina s-a calificat în sferturi la Wimbledon! Ea va avea parte de un duel „de foc”, cu Elina Svitolina

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și