Închide meniul

UPDATE | Dinamo s-a înţeles cu noul antrenor. Gigi Mulţescu va conduce antrenamentul "câinilor". Anunţul făcut de ultraşii din PCH

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 martie 2021, 11:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

UPDATE | Dinamo s-a înţeles cu noul antrenor. Gigi Mulţescu va conduce antrenamentul "câinilor". Anunţul făcut de ultraşii din PCH

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

DDB s-a înţeles cu noul antrenor al lui Dinamo

UPDATE: Gigi Mulţescu va susţine antrenamentul lui Dinamo de astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Acolo unde este emblema lui Dinamo, ACOLO ESTE ȘI INIMA NOASTRĂ!

La ora 16:00 la Săftica, Gigi Mulțescu va relua antrenamentele de acolo de unde le lăsase în septembrie anul trecut", au transmis ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan

Conform doardinamo.ro, Mulţescu e dispus să preia încă de marţi echipa, dar pune o singură condiţie. Acesta cere un nou contract prin care să fie asigurat că nu va fi dat afară peste două zile, atunci când există varianta ca Pablo Cortacero să preia puterea în club. 

Reclamă

Dinamo a mai fost antrebată de Gigi Mulţescu în patru rânduri, iar Ionel Dănciulescu îl consideră potrivit. "E nevoie de un antrenor cu experiență, care știe să gestioneze situații de genul acesta, mai ales că echipa e într-o situație grea, te bați la evitarea retrogradării. Sau poate fi o variantă cu Gigi Mulțescu și cu un alt antrenor, să fie un mix de doi dinamoviști care știu ce înseamnă Dinamo", a spus Dănciulescu la Digisport.

Gigi Mulţescu a mai fost aproape de Dinamo în acest sezon

Gigi Mulţescu a mai fost aproape de Dinamo în această stagiune, în două rânduri. Prima oară, atunci când Cosmin Contra a plecat din Ştefan cel Mare, dar şi după ce Viitorul s-a impus cu 5-0. 

"Dacă primesc un telefon, mă așez la o discuție civilizată și după vedem ce se întâmplă. După discuție ce va fi e altă treabă. (…) Normal că mă confund cu istoria lui Dinamo. În primul rând nu a venit nimic (n.r. – nicio ofertă), iar în al doilea rând nu pot să mă arunc cu capul în zid. 

Reclamă 4 / 0/3

Am contribuit la salvarea echipei, acum iar să fiu pentru acest gen de probleme? Ne așezăm și vedem care o să fie datele problemei”, spunea, la acel moment, Gheorghe Mulţescu.

Primul mandat al lui Mulţescu la Dinamo a fost în 1990, iar ultimul s-a încheiat chiar în acest an, când i-a lăsat locul lui Contra, după sosirea acţionarilor spanioli la cârma echipei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și