Închide meniul

UPDATE | FCSB neagă apariţia primului caz de Covid-19 de la FCSB, la doar o zi după câştigarea Cupei României

Dan Roșu Publicat: 23 iulie 2020, 13:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
UPDATE | FCSB neagă apariţia primului caz de Covid-19 de la FCSB, la doar o zi după câştigarea Cupei României

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Probleme la FCSB

UPDATE 17:40: FCSB neagă depistarea unui caz de Covid-19 în lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este singurul club din România care a testat atât personalul, cât și toți jucătorii legitimați înainte de reluarea activității după încheierea stării de urgență în România. Toate testele efectuate au fost NEGATIVE, indiferent de categoria de vârstă. 

Noi suntem în permanentă legătură cu clinica la care am efectuat testările COVID-19 și nimeni de acolo nu ne-a informat cu privire la existența unui caz pozitiv. Închei prin a menționa că toate activitățile Centrului de Copii și Juniori al FCSB se desfășoară în conformitate cu Protocolul Medical elaborat de către FRF, LPF, MTS și MS”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

După ce jucătorul de la Academie a fost testat pozitiv, astfel că, conform Digi Sport, toţi fotbaliştii roş-albaştrilor vor fi testaţi, inclusiv cei de la echipa mare. 

Oficialii celor de la FCSB speră că, în urma noilor teste, să nu apară mai multe cazuri, în urma cărora clubul să se confrunte cu situaţii identice cu cele de la Dinamo sau CFR. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi Vezi toate știrile
Citește și