Închide meniul

UPDATE | Gigi Becali intervine în scandalul carantinei lui FCSB: "Dacă unii sunt proști, nu înseamnă că noi am fentat legea". Reacția lui Arafat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 17:13

UPDATE | Gigi Becali intervine în scandalul carantinei lui FCSB: "Dacă unii sunt proști, nu înseamnă că noi am fentat legea". Reacția lui Arafat

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, dezlățuit dupa scandalul din jurul echipei sale

UPDATE: Secretarul general MAI, Raed Arafat, a negat că ar fi purtat discuții cu vreun reprezentant al celor de la FCSB. Acesta susține că nu a avut nicio implicare în procedurile demarate de echipa lui Gigi Becali pentru a evita carantina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pentru situația asta, vorbiți cu DSP. Acolo e răspunsul, ei știu ce decizie au luat și în baza a ce. Nu îmi aduc aminte să fi sfătuit pe cineva, sunt reguli care se respectă. E o regulă care permite excepția pentru activitate profesională. Trebuie văzut dacă DSP-ul a mers pe regula asta. Nu eu decid dacă se carantinează sau nu cineva. Personal, nu fac eu asta. Nu îmi aduc aminte să fi vorbit cu cineva de la FCSB pe tema asta, vorbiți cu DSP-ul, vă rog. Nu vreau să intru în discuția asta pentru că nu mai terminăm. DSP-ul știe exact ce s-a intamplat", a declarat Arafat pentru sport.ro. 

ȘTIREA INIȚIALĂ: După ce Mihai Stoica a răbufnit din cauza criticilor aduse de rivalii din Liga 1 celor de la FCSB, Gigi Becali s-a aratăt și el revoltat de scandalul din jurul echipei sale. Cei doi susțin cu tărie că FCSB nu a încâlcat nicio lege prin faptul că a evitat carantina la revenirea în țară.

Gigi Becali: "Dacă unii sunt proști, nu înseamnă că noi am fentat legea"

 "Dacă 15 cluburi nu se duc pentru că sunt unii proști nu înseamnă că noi am fentat legea. Nouă ni s-a permis din start, ni s-a zis așa: dacă stați singuri în hotel, aveți test negativ, călătoriți cu charter, atunci e în regulă. Citește în lege!

Un avocat important mi-a zis că ce nu e interzis de lege înseamnă că e permis. Dacă ar fi scris acolo competiție internațională oficială, da, atunci nu aveam ce să facem! Noi am avut invitație de la baza sportivă unde am stat!", a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Reclamă

Gigi Becali, despre amicalul surpiză disputat de FCSB

 "Noi am ținut tot timpul legătura cu autoritățile. Dar din cauza presei, a ceea ce ați scris, cei de la Ministerul Sănătății au început să le pună întrebări celor de la DSP. Chiar și Arafat a pus întrebări, au făcut o ședință exclusiv pe acest caz și atunci, ca să nu existe nicio problemă, ni s-a zis că ar fi mai bine să avem și un joc disputat în acest turneu pe care l-am făcut. Noi refuzaserăm înainte de stagiu să jucăm 4 amicale care ne-au fost propuse, dar, apoi, i-am chemat pe unii marți și am jucat. Ca să nu mai fie emoții fiindcă și MM începuse să se îndoiască!", a mai spus Gigi Becali. 

După revenirea în țară, cei de la FCSB s-au deplasat la baza de antrenament de la Berceni. Elevii lui Toni Petrea vor pregăti acolo duelul cu Astra din campionat programat mâine. Mihai Stoica a imortalizat antrenamentul "roș-albaștrilor pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
  • Diana Bulimar este invitata lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE, mâine, de la 10.30. Emisiunea poate fi urmărită pe pagina www.as.ro/live
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și