Închide meniul

UTA Arad – CFR Cluj 0-1 | Un nou lider în Liga 1! Campioana a depăşit-o pe FCSB. Edi Iordănescu, eliminat înainte de golul victoriei

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2021, 20:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

UTA Arad – CFR Cluj 0-1 | Un nou lider în Liga 1! Campioana a depăşit-o pe FCSB. Edi Iordănescu, eliminat înainte de golul victoriei

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj, cu moralul la maxim după 5-0 cu FC Argeş

  • CFR Cluj, noul lider din Liga 1
  • Edi Iordănescu, eliminat pentru proteste

În urma acestui rezultat, campioana României este noul lider din Liga 1, cu 57 de puncte, trei peste FCSB, care va juca mâine cu Gaz Metan, şi a ajuns la al patrulea meci consecutiv în care nu încasează gol. În următoarea etapă, ardelenii au meci în Gruia, cu Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, calculele sunt tot mai complicate pentru UTA, care speră să prindă biletele pentru play-off. "Bătrâna Doamnă" ocupă poziţia a opta, cu 33 de puncte. În meciul următor, arădenii o aşteaptă pe teren propriu pe FCSB.

LIVE SCORE UTA – CFR Cluj 0-1

Min. 90+4: Final de meci, cu victoria la limită a lui CFR Cluj.

Reclamă

Min 68: GOOL CFR! Vinicius a deschis tabela pentru campioana României. Deac a centrat perfect!

Min. 65: Edi Iordănescu a fost eliminat. Antrenorul lui CFR Cluj s-a enervat pentru un corner pe care echipa sa nu l-a primit. Arbitrul i-a arătat direct cartonaşul roşu şi l-a trimis în tribune.

Reclamă

Min. 57: Ocazie CFR Cluj. Deac îi pasează perfect lui Debeljuh, însă acesta trage pe lângă poartă.

Min. 37: Ocazie CFR Cluj. Păun încearcă să îl surprindă pe Dragoş Balauru cu o scăriţă de la marginea careului! 

Min. 10: Ocazie UTA! Adrian Petre porneşte un atac, însă Bălgrădean nu întâmpină probleme şi degajează, după ce iese în afara careului.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul.

CFR Cluj poate trece peste FCSB în clasament

CFR Cluj e cu moralul la maxim după victoria categorică din ultima etapă. Ardelenii au câştigat cu 5-0 duelul cu FC Argeş. Elevii lui Edi Iordănescu au 2 victorii şi o remiză în ultimele 3 meciuri şi sunt calificaţi în play-off, unde se vor lupta pentru al patrulea titlu consecutiv. Campioana se află pe poziţia secundă în Liga 1, cu 54 de puncte, la egalitate cu FCSB.

De cealaltă parte, UTA Arad e neînvinsă de 5 etape. Elevii lui Laszlo Balint au înregistrat 2 victorii şi trei remize. În ultimul meci, "Bătrâna Doamnă" a câştigat la limită confruntarea cu Gaz Metan, scor 2-1. Arădenii se află pe locul 8 în Liga 1, cu 30 de puncte, la 6 distanţa de Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc de play-off.

În meciul tur, UTA Arad a produs o surpriză de zile mari şi a câştigat la limită în Gruia, scor 1-0. Ioan Hora a marcat unicul gol al meciului, în minutul 75.

Echipele de start:

UTA: Balauru – Peteleu, Da Silva, Ilie, Shlyakov – Antal, Isac, Vorobjovas, Buhăcianu – Roger, Petre

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Vinicius, Ben Youssef, Camora – Deac, Bordeianu, Gidea – Chipciu, Debeljuh, Costache

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 27 mart., 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj