Închide meniul

UTA – Rapid 2-2. „Bătrâna Doamnă” a reuşit „remontada” la Arad! Giuleştenii n-au ştiut ce i-a lovit: au încasat 2 goluri în 3 minute

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2021, 22:55

UTA – Rapid 2-2. „Bătrâna Doamnă a reuşit „remontada la Arad! Giuleştenii n-au ştiut ce i-a lovit: au încasat 2 goluri în 3 minute

Chindia – Rapid 0-0

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Pentru Rapid a marcat Albu ’16, ’21, în prima repriză, iar pentru UTA au înscris Hora ’82, din penalty, şi Liviu Antal ’85.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cartonaşe galbene: Ubbink ’50, Vukcevici ’54 / Albu ’23, Dande ’81

În urma acestui rezultat, UTA rămâne pe locul 3 în Liga 1, cu 15 puncte, iar Rapid se află pe poziţia secundă, cu 17 puncte.

În următoarea etapă, arădenii se vor deplasa la Sfântu Gheorghe pentru meciul cu Sepsi, în timp ce giuleştenii o aşteaptă pe teren propriu pe Gaz Metan Mediaş.

UTA Arad – FC Rapid 2-2

Min. 90: Fluier final la Arad, scor 2-2.

Reclamă

Min. 86: GOOOL UTA Arad! Liviu Antal a egalat la doar câteva minute după golul de 1-2.

Min. 82: GOOOL UTA Arad! Ioan Hora a redus din diferenţă după ce a transformat lovitura de la 11 metri. În urma acestui gol, echipa lui Mihai Iosif a încasat primul gol în deplasare din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 80: Penalty pentru UTA Arad! Dandea a făcut henţ în careu.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză la Arad. Rapid conduce cu 2-0.

Min. 21: GOOOL Rapid! Giuleştenii au marcat din nou. Albu a încercat să centreze, iar mingea a fost deviată de Iacob.

Min. 16: GOOOL Rapid! Alexandru Albu a deschis scorul la Arad cu o lovitură de cap. Mijlocaşul a înscris chiar împotriva fostei echipe.

Min. 4: Ocazie UTA! Miculescu l-a încercat pe Moldovan cu un şut pe jos, însă portarul giuleştenilor a respins cu piciorul.

Min. 1: A început confruntarea de la Arad! Rapidiştii vor evolua în violet în această seară.

Reclamă

Echipele de start pentru meciul UTA Arad – FC Rapid sunt următoarele:

INFO: Mijlocaşul stânga Goge va fi folosit pe postul de fundaş dreapta din cauza absenţelor.

Rapid se află pe poziţia secundă în Liga 1. În ultima etapă, giuleştenii au înregistrat primul eşec din acest sezon, scor 1-2 cu Universitatea Craiova. La partida de la Arad, bucureştenii nu îl vor avea alături pe Mihai Iosif, care a fost suspendat.

„Nu este normal ca această decizie sa apară cu doar câteva ore înaintea unui meci important, contra unei echipe foarte bune. Mihai Iosif își stabilise o anumită strategie, iar acum totul este dat peste cap. Antrenorul Rapidului a fost, este și va fi numit de către conducerea clubului pe baza CALITĂȚILOR sale și nu a diplomelor obținute în 10 ani de zile”, a reacţionat Daniel Niculae, preşedintele Rapidului.

De cealaltă parte, UTA completează podiumul în Liga 1, cu 14 puncte. Arădenii au înregistrat trei victorii consecutive, iar fanii anunţă o atmosferă incendiară pe arena „Francisc von Neuman”.

Echipele probabile:

Recomandări
  • UTA Arad – FC Rapid 2-2
  • Giuleştenii au încasat două goluri în trei minute

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și