Închide meniul

UTA – FCSB 0-1 | Formaţia roş-albastră şi-a consolidat poziţia de lider în Liga 1. Moruţan a marcat cu o super lovitură de cap. Urmează derby-ul cu CFR!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 martie 2021, 17:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

UTA – FCSB 0-1 | Formaţia roş-albastră şi-a consolidat poziţia de lider în Liga 1. Moruţan a marcat cu o super lovitură de cap. Urmează derby-ul cu CFR!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

UTA Arad - FCSB, live text pe AS.ro

Gruparea lui Toni Petrea a câştigat la limită duelul de la Arad, după ce s-a jucat cu ocaziile. Florin Tănase şi Florinel Coman s-au întrecut în ratări pe arena "Francisc von Neuman".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a fost eroul roş-albaştrilor. După ce a pasat decisiv în victoria cu Gaz Metan din etapa trecută, mijlocaşul a marcat golul de 3 puncte al echipei sale şi a ajuns la cota 5 în actuala ediţie de Liga 1.

În urma acestui rezultat, FCSB îşi consolidează poziţia de lider în clasament, cu 60 de puncte obţinute după 27 de etape. În următoarea etapă, formaţia bucureşteană primeşte vizita liderului CFR Cluj.

De cealaltă parte, UTA ratează încă o ocazie importantă de a se apropia de zona play-off-ului. Arădenii rămân pe locul 9, cu 33 de puncte, la 4 în spatele ultimei poziţii care asigură prezenţa la masa bogaţilor din Liga 1.

UTA Arad  – FCSB 0-1

Min. 90+3: Final de meci.

Reclamă

Min. 90+2: Ocazie uriaşă UTA. Arădenii puteau da lovitura în ultimele momente. Miculescu a trimis o lovitură puternică de cap, însă Andrei Vlad a respins.

Min. 78: Ocazie uriaşă FCSB! Florinel Coman nu a reuşit să îl învingă pe Balauru într-un duel 1 vs 1.

Min. 63: Şi Florin Tănase a trecut pe lângă gol. Singur în centrul careului, golgheterul Ligii 1 a şutat slab!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 62: Ratare importantă pentru Andrei Istrate. Tânărul atacant a trimis peste transversală!

Min. 54: Ocazie uriaşă irosită de Florin Tănase. A rămas singur cu Balauru, dar a şutat paralel cu poarta!

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Arad. FCSB e în avantaj, graţie reuşitei lui Moruţan.

Min. 44: Ocazie uriaşă FCSB. Florinel Coman loveşte bara!

Min. 42: Damian Isac a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Min. 40: GOOOOOL! Olimpiu Moruţan deschide scorul la Arad. Mijlocaşul marchează cu o lovitură de cap, din pasa lui Coman. În urma reuşitei de astăzi, Moruţan a ajuns la cota 5 în actualul sezon.

Reclamă

Min. 37: Ocazie FCSB. Florinel Coman şutează pe centrul porţii, însă Balauru nu întâmpină probleme. 

Min. 33: Ocazie importantă pentru Florin Tănase! Defensiva arădenilor a gafat, iar căpitanul FCSB a ratat dintr-o poziţie ideală, de la câţiva metri de poartă. 

Min. 14: Ocazie pentru liderul Ligii 1. Vînă a trimis un şut din careu, mingea a fost deviată de Florin Ilie şi a ajuns în braţele portarului. Jucătorii de la FCSB au cerut penalty, dar arbitrul nu a intervenit.

Min. 1: A început meciul!

UTA Arad: Balauru – Peteleu, Erico, Ilie, Shliakov – Antal, Isac, Vorobjovas, Rusu – Roger – Hora

FCSB: Vlad – Creţu, Cristea, Miron, Radunovic – Vînă, Ovidiu Popescu, Olaru – Morutan, Tanse, Coman

Deşi este aproape de play-off, UTA a câştigat un singur meci în acest sezon pe teren propriu. Arădenii au o singură victorie în 13 partide disputate "acasă" în acest sezon.

De cealaltă parte, FCSB continuă lupta la titlu cu CFR Cluj. Roș-albaștrii sunt la egalitate de puncte cu clujenii, dar au un golaveraj mai bun. Trei victorii consecutive are echipa lui Toni Petrea în Liga 1, care nu se poate baza pe jucătorii trimişi de Gigi Becali la echipa a doua. 

Chiar şi aşa, Toni Petrea va trimite în teren o super echipă cu UTA. Nu vor lipsi din primul 11 Florin Tănase, golgheterul Ligii 1, Florinel Coman şi Olimpiu Moruţan. 

LIVE TEXT UTA Arad – FCSB | Toni Petrea, avertisment pentru "perlele" sale

Chiar dacă UTA a câştigat o singură partidă în acest sezon pe teren propriu, Toni Petrea se teme de partida cu echipa lui Laszlo Balint. 

"Ne așteaptă o deplasare lungă la Arad, unde vom întâlni o echipă bună, o echipă cu dublă motivație. În primul rând, faptul că sunt aproape de play-off și, în al doilea rând, că au câștigat doar un meci pe teren propriu. Motivația și ambiția lor vor fi foarte mari.

În ceea ce ne privește, mergem acolo încrezători, dornici să ne păstrăm prima poziție, să câștigăm și să acumulăm alte trei puncte în clasament”, a declarat Toni Petrea, la conferința de presă.

UTA Arad – FCSB LIVE TEXT | Fanii arădeni au început războiul cu FCSB

Fanii "Bătrânei Doamne" au început de vineri seară războiul psihologic cu echipa lui Gigi Becali. Aceştia au afişat mai multe bannere prin care şi-au arătat susţinerea cu echipa armatei. 

"Haide, UTA! Haide, Steaua!" și "Steaua înseamnă CSA", au fost mesaje menite să îi irite pe cei de la FCSB.

UTA Arad – FCSB va fi live text pe AS.ro, de la 20:00. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și