Închide meniul

UTA – FCSB 0-1 | Olimpiu Moruţan, sincer după ce a adus victoria roş-albaştrilor: "Doar la juniori am mai înscris aşa" Avertisment pentru rivala CFR

Dragoș Vasile Publicat: 13 martie 2021, 19:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
UTA – FCSB 0-1 | Olimpiu Moruţan, sincer după ce a adus victoria roş-albaştrilor: "Doar la juniori am mai înscris aşa" Avertisment pentru rivala CFR

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Olimpiu Moruţan, gol de trei puncte în UTA - FCSB

Moruţan a marcat cu o super lovitură de cap şi recunoaşte că ultima execuţie asemănătoare a fost când evolua la grupele de juniori. După ce a decis meciul de la Arad, mijlocaşul a anunţat-o pe rivala CFR că atât el, cât şi coechipierii săi, îşi doresc victoria săptămâna viitoare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mă bucur că am marcat cu capul. Cred că doar la juniori am mai înscris cu capul. Ăsta e primul gol în prima ligă cu capul. Am avut foarte multe ocazii, trebuia să marcăm golul doi, ca să stăm liniştiţi. Aţi văzut, pe final puteau să ne egaleze, noi cu un om în plus.

Trebuie să fim mai atenţi şi când avem ocazii să marcăm. Important e în seara asta că am câştigat. Urmează meciul cu CFR, acum contează orice punct. Noi ne dorim să facem un meci foarte bun cu CFR şi să scoatem maximum", a declarat Olimpiu Moruţan.

UTA – FCSB 0-1 | Formaţia roş-albastră şi-a consolidat poziţia de lider în Liga 1

Gruparea lui Toni Petrea a câştigat la limită duelul de la Arad, după ce s-a jucat cu ocaziile. Florin Tănase şi Florinel Coman s-au întrecut în ratări pe arena "Francisc von Neuman".

Olimpiu Moruţan a fost eroul roş-albaştrilor. După ce a pasat decisiv în victoria cu Gaz Metan din etapa trecută, mijlocaşul a marcat golul de 3 puncte al echipei sale şi a ajuns la cota 5 în actuala ediţie de Liga 1.

Reclamă

În urma acestui rezultat, FCSB îşi consolidează poziţia de lider în clasament, cu 60 de puncte obţinute după 27 de etape. În următoarea etapă, formaţia bucureşteană primeşte vizita liderului CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” Vezi toate știrile
Citește și