Închide meniul

UTA, pregătită de revenirea în Liga 1! "Sezonul următor va fi o adevărată provocare pentru toată lumea din club"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 august 2020, 8:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

UTA, pregătită de revenirea în Liga 1! "Sezonul următor va fi o adevărată provocare pentru toată lumea din club"

Laszlo Balint, măsuri drastice după umilința de la Filiași

SportPictures / Ciprian Petcut/Sport Pictures

Chiar dacă "Bătrâna Doamnă" a remizat cu FC Argeş în ultima etapă, ambele echipe vor juca în Liga 1 în sezonul următor, meciul încheindu-se cu o sărbătoare comună a jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint, mândru de băieţii săi

"Presiunea a fost tot timpul, s-a simţit presiunea băieţilor de la Argeş astăzi. Jucătorii noştri şi-au făcut datoria extraordinar, au tras de ei, nu au jucat la capacitatea deplină, toţi merită apreciaţi. (…)" a comentat Laszlo Balint pentru sport.ro

La finalul meciului cu FC Argeş, antrenorul a vorbit despre performanţa uriaşă reuşită de echipa sa, fără să uite să menţioneze şi planurile de viitor ale acesteia.

"A fost foarte important să facem acest pas, după zilele acestea ne aşezăm la masă cu conducerea şi vom creiona toţi paşii". 

Mai mult, Balint a comentat şi despre zvonurile privind sezonul următor, care urmează să înceapă pe 25 august.

Reclamă

"Sezonul următor va fi o adevărată provocare pentru toată lumea din club. (…) Timpul este foarte scurt, va trebui să facem tot posibilul să fim pregătiţi", a încheiat Balint. 
 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și