Închide meniul

"V-aţi bătut joc de oraş!" Decizia luată de primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, care a inflamat spiritele

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 august 2020, 16:35 / Actualizat: 12 decembrie 2022, 16:42

"V-aţi bătut joc de oraş!" Decizia luată de primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, care a inflamat spiritele

Mediafax Foto / PAUL URSACHI via Hepta

Probleme cu echipa de fotbal din Baia Mare

Minaur Baia Mare a ratat dramatic, la penalty-uri, promovarea în eşalonul secund al fotbalului românesc. Furios pe echipă, primarul Cătălin Cherecheş a renunţat la toate planurile şi a decis, ad-hoc, desfiinţarea întregului club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primarul Cătălin Cherecheş a desfiinţat echipa pe Facebook

Minaur a cedat greu în faţa co-judeţenilor de la Comuna Recea după o dublă interzisă cardiacilor, în contextul în care nu s-au respectat nici regulile de distanţare socială.

Ambele echipe au câştigat acasă cu 2-1, iar Recea s-a impus la loviturile de departajare cu scorul de 4-3.

După fluierul final, edilul a scris o postare dură pe contul său de Facebook, aceasta fiind ştearsă între timp.

„În primul rând, vreau să vă mulţumesc celor de la echipa de fotbal că v-aţi bătut joc de municipiul Baia Mare, doar că la final o să vă daţi seama că v-aţi bătut joc de voi.

Reclamă

Vă garantez că o să simţiţi acest lucru! Din acest moment, echipa de fotbal este desfiinţată.

Stadionul se închide şi intră în reabilitare. Aşa se va întâmpla şi cu cele două terenuri situate în incinta colegiului ‘Aurel Vlaicu’ ”, a încheiat primarul.

Minaur Baia Mare, un proiect ambiţios

Hotărârea lui Cătălin Cherecheş este cu atât mai surprinzătoare cu cât proiectul fotbalistic al oraşului era unul extrem de ambiţios.

Reclamă 4 / 0/3

Jucători cunoscuţi la nivelul primelor două ligi din România precum Cristi Bud, Andrei Coroian şi Paul Batin făceau parte din echipa antrenată de Romulus Buia.

„Am avut o şansă să batem la penalty-uri, dar ăsta e fotbalul. Ei au o echipă bună, omogenă, dar noi meritam să promovăm.(…)

Sper să revină, pentru că e păcat să o iei de la capăt. Au fost echipe mai mari care n-au promovat şi n-au dispărut. Petrolul, U Cluj. (…)

Era un proiect pentru sezonul viitor, ne gândeam să mergem în Liga 1 chiar. Să încercăm să promovăm”, a declarat Romulus Buia conform Digi Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și