Închide meniul

„Vă dau în scris în seara asta!” Gică Hagi dă un nou „tun” financiar. „Regele” îşi vinde „perla” de la Farul Constanţa: „Va ieși în Europa!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 ianuarie 2022, 21:13

„Vă dau în scris în seara asta! Gică Hagi dă un nou „tun financiar. „Regele îşi vinde „perla de la Farul Constanţa: „Va ieși în Europa!

Gică Hagi este antrenorul Farului Constanţa

Gică Hagi este antrenorul Farului Constanţa / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi dă un nou „tun” financiar

George Ganea, atacantul de 22 de ani de la Farul, va pleca în această iarnă. Anunţul l-a făcut tatăl său, Ionel Ganea. Fostul mare internaţional a dezvăluit că băiatul său va pleca în vestul Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vă dau în scris în seara asta că o să-l vedeți. O să-l vezi acum, va ieși în Europa. Până la sfârșitul lunii, o să-l vedeți. În vest va merge”, a declarat Ionel Ganea, potrivit digisport.ro.

Cotat la 400.000 de euro, George Ganea a bifat 13 apariţii în actualul sezon din Liga 1, reuşind să înscrie 2 goluri.

Citește și:

Transfer surpriză la Farul! Gică Hagi a adus un jucător de la Academica Clinceni

Michael Omoh este noul atacant al Farului lui Gică Hagi. Atacantul a fost anunţat oficial de către echipa dobrogreană, pe site-ul oficial al clubului.

Deşi „Regele” spunea că nu-şi mai doreşte niciun jucător în atac, mutarea s-a perfectat.

Reclamă

„Jucătorul Michael Omoh va evolua din această iarnă la clubul Farul Constanța. Contractul dintre părți va fi pentru o parioadă de 1 an și 6 luni. În vârstă de 30 de ani, nigerianul Omoh evoluează ca mijlocaș stânga sau aripă stânga și în luna decembrie a anului trecut s-a clasat pe primul loc în clasamentul celor mai buni dribleuri din Liga 1 conform studiului realizat de CIES Football Observatory.

În cariera sa a mai evoluat în campionatul Suediei pentru Ostersund, Orebro sau Mjallby, în Israel pentru Hapoel Kfar Saba și Maccabi Ahi Nazareth, dar și în campionatul României pentru Politehnica Iași (ianuarie – august 2020) și Academica Clinceni (iulie – decembrie 2021). Bine ai venit, Michael, și mult succes în tricoul echipei noastre!”. este anunţul de pe site-ul oficial al clubului Farul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și