Închide meniul

Valerică Găman, prima reacție după retrogradarea Astrei din Liga 1: „Atât am putut!”. Și-a anunțat plecarea și se teme de dispariția clubului!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2021, 20:53

Valerică Găman, prima reacție după retrogradarea Astrei din Liga 1: „Atât am putut!. Și-a anunțat plecarea și se teme de dispariția clubului!

Hepta

Valerică Găman a reacționat după ce Astra a retrogradat

Aurelian Chițu a marcat în al 6-lea minut și Astra va juca, de sezonul viitor, în Liga 2. Găman i-a anunțat pe conducătorii clubului că nu va mai rămâne la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valerică Găman, prima reacție după retrogradarea Astrei din Liga 1

Valerică Găman a avut prima reacție după retrogradarea Astrei. La cinci ani după ce a câștigat titul cu giurgiuvenii, jucătorul de 32 de ani nu mai este dispus să rămână și în Liga 2.

Fotbalul ne-a pedepsit. Păcat, a depins de noi să ne salvăm. Viața merge înainte, nu avem ce face, se întâmplă lucruri de acest fel în fotbal. Sperăm ca clubul să continue și să revină după un an. Nu este nicio tragedie.

Probabil atât putem, trebuie să fim realiști. Din păcate atât am putut, nu am reușit să marcăm. Nu mai e nimic de spus

Cert este că au fost multe probleme, nu doar financiare. Pot să spun că am jucat din 3 în 3 zile, ne-a dat puțin mai mult peste cap. Noi jucăm mereu în deplasare, pentru că facem antrenamente la Ploiești. Antrenori, jucători noi veniți târziu. Fotbalul îți dă ceea ce meriți.

Reclamă

Cu siguranță nu voi continua în Liga 2. Am deja câteva contacte, vedem ce îmi va rezerva viitorul. Nu ne gândeam la retrogradare, azi-mâine o să avem o discuție să vedem ce se va întâmpla cu acest club„, a declarat Valerică Găman după Viitorul – Astra Giurgiu 1-0.

Cu cinci înfrângeri la rând în Liga 1, Astra a terminat pe penultimul loc, cu 24 de puncte. Va juca în finala Cupei României, cu Universitatea Craiova, pe 22 mai. În cazul în care va câștiga trofeul, echipa pregătită de Ionuț Badea va evolua în cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 QPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și