Închide meniul

Valeriu Iftime iese la atac după FCSB – FC Botoşani 3-1: „Unii sunt orbiți de prostie!” Ce spune de zvonurile legate de non-combat

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 noiembrie 2021, 17:18

Valeriu Iftime iese la atac după FCSB – FC Botoşani 3-1: „Unii sunt orbiți de prostie! Ce spune de zvonurile legate de non-combat

Ce spune Valeriu Iftime despre suspiciunile legate de FCSB - FC Botoşani 3-1

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Iftime iese la atac după o nouă înfrângere cu FCSB

Valeriu Iftime a răbufnit când a fost întrebat de zvonurile legate de non-combat din partida cu FCSB, scor 1-3. Patronul lui FC Botoşani a avut un mesaj clar pentru contestatari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Tot folclorul dintre FCSB și Botoșani nu are niciun fundament, unii sunt orbiți de prostie. Am avut ocazii, puteam face 2-0, la 1-1 am vrut să câștigăm, ne-am dus peste ei, darr nu a ieșit cum am vrut. Ne-am obișnuit să controlăm jocul, de aia am adormit până la urmă! Am încercat să jucăm fotbal, am reușit o perioadă. La final, ei a fost mai proaspeți, Marius nu a reacționat”, a declarat Valeriu Iftime pentru digisport.ro.

Citește și:

Valeriu Iftime, înainte de FCSB – FC Botoșani: „Lumea ne-a luat tare, spunând că dăm meciul FCSB-ului”

Echipa lui Valeriu Iftime nu a obținut niciun succes în ultimele nouă dispute cu vicecampioana. Înainte de meci, patronul lui FC Botoșani a ținut să îi motiveze pe jucătorii antrenați de Marius Croitoru.

„Meciurile cu FCSB sunt importante, pentru noi, ca strategie și filosofie. Întotdeauna am avut probleme cu ei și, de fiecare dată, știți foarte bine că, atunci când ne-au bătut, lumea ne-a luat tare, spunând că dăm meciul FCSB-ului.

Așa că sper ca de data aceasta să fim mai atenți. E un meci foarte greu. Faptul că acum se întâmplă niște ciudățenii acolo… cumva ne distrage atenția de la lucrurile cele mai importante”, a spus Valeriu Iftime pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și