Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime nu mai are răbdare cu Gigi Becali. Vrea banii care i se cuvin din transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. „Încă n-am primit nimic!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 octombrie 2021, 10:55

Valeriu Iftime nu mai are răbdare cu Gigi Becali. Vrea banii care i se cuvin din transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. „Încă n-am primit nimic!

Gigi Becali nu i-a virat banii lui Olimpiu Moruțan

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Patronul lui FC Botoșani l-a tot sunat pe Gigi Becali, dar nu a avut succes. A decis astfel să își caute dreptatea la Federația Română de Fotbal. A depus o sesizare și cere să i se facă dreptate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime așteaptă să încaseze banii pentru Olimpiu Moruțan

Iftime este cu atât mai supărat cu cât nici măcar nu știe câți bani trebuie să primească. Gigi Becali a anunțat că a luat 4.2 milioane de euro în schimbul lui Moruțan, plus un bonus de 1.5 milioane de euro, în funcție de performanțe. Presa din Turcia l-a contrazis și susțin că Galatasaray l-a transferat pe internaționalul român pentru numai 3.5 milioane de euro.

N-am primit nimic. Va fi un document, cer un document în care să-mi spună când vom primi banii. N-am primit niciun ban, n-am primit nicio hârtie până acum„, a declarat Valeriu Iftime în exclusivitate pentru AS.ro.

Moruțan a reușit să se facă remarcat în Super Ligă. În cele șapte meciuri din campionatul Turciei a înscris două goluri și a oferit o pasă decisivă. Cota lui de piață aproape s-a dublat și a ajuns, potrivit Transfermarkt, la 5 milioane de euro.

Cum a reacţionat Olimpiu Moruţan în momentul în care a aflat că îl vrea Gigi Becali

Valeriu Iftime a făcut dezvăluiri savuroase la AS.ro LIVE. Patronul celor de la FC Botoşani a dat din casă şi a spus cum a reacţionat Olimpiu Moruţan când a aflat de transferul său din 2018 la FCSB.

Reclamă

Jucători precum Olimpiu Moruţan, Mihai Roman, Cătălin Golofca, Andrei Miron sau Denis Haruţ s-au transferat de la FC Botoşani la FCSB. Patronul Botoșaniului a făcut afaceri excelente.

Sunt convins că şi domnul Becali, care este mai şmecher ca toţi, el a făcut nişte bani, a vândut pe nişte bani. A avut flerul, intuiţia, nevoia, ajutorul şi a preluat FCSB-ul. Acest brand formidabil şi aduci toţi fotbaliştii.

Când l-a chemat pe Moruţan la FCSB sau pe Golofca, ăştia au uitat bocancii acasă, aşa s-au dus (n.r. – face semn că au plecat imediat). Dacă îl chema la Pandurii Târgu Jiu, hai, domne, să fim serioşi. Lucrurile acest aşa sunt percepute„, a spus Valeriu Iftime la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și