Închide meniul

Valeriu Iftime, reacție după ce Gigi Becali l-a adus pe Edi Iordănescu antrenor la FCSB. „Am acolo jucători care ar trebui antrenați. Mă rog la Dumnezeu să-și revină”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 august 2021, 20:30 / Actualizat: 22 martie 2023, 19:06

Valeriu Iftime, reacție după ce Gigi Becali l-a adus pe Edi Iordănescu antrenor la FCSB. „Am acolo jucători care ar trebui antrenați. Mă rog la Dumnezeu să-și revină

Valeriu Iftime, reacție genială după mutarea lui Gigi Becali

Hepta

Valeriu Iftime, reacție după ce Gigi Becali l-a adus pe Edi Iordănescu antrenor la FCSB. Edi Iordănescu este pe punctul de la prelua banca lui FCSB. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, este entuziasmat de ultima mutare făcută de prietenul Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime se bucură că jucătorii vânduți de FC Botoșani la FCSB vor fi în sfârșit antrenați cum se cuvine. Patronul moldovenilor își dorește ca echipa lui Becali să fie la un nivel de top și e sigur că Edi Iordănescu o poate duce acolo.

Valeriu Iftime, reacție după ce Gigi Becali l-a adus pe Edi Iordănescu antrenor la FCSB

„Mă rog la Dumnezeu să-și revină Steaua (n.r. – FCSB). Domnule, ar fi cel mai important lucru pentru mine dacă FCSB-ul ar avea antrenor, pentru că am acolo jucători care ar trebui antrenați (n.r. – râde). Poate e o glumă asta.

Dar Steaua are nevoie de un antrenor, nu că Todoran nu ar fi un antrenor bun. Dacă dă Dumnezeu să vină un antrenor bun, cum e Iordănescu, cu regulile lui, atunci lucrurile se vor normaliza”, a spus Iftime, potrivit digisport.ro.

Andrei Miron, Denis Haruț, Olimpiu Moruțan și Răzvan Oaidă sunt jucătorii din lotul FCSB care au evoluat în trecut la FC Botoșani.

Reclamă

Edi Iordănescu, discuţii cu fanii lui FCSB pe Facebook

Înaintea discuţiilor cu Gigi Becali, Edi Iordănescu a avut un dialog inedit cu fanii roş-albaştrilor pe contul său de Facebook.

„Rapid – FCSB, o atmosferă senzațională de care fotbalul românesc are nevoie!!! Am văzut ceva extraordinar și la Arad!! Felicitări!!”, a scris tehnicianul în vârstă de 43 de ani.

Unul dintre partenerii de dialog l-a chemat la FCSB pentru că ar fi omul potrivit pentru a ajuta fotbaliştii talentaţi de la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar au (n.r. talent) și chiar pot face performanță. Dar pentru asta trebuie muncă, disciplină, ierarhie! Fiecare cu rolul lui”, a transmis Iordănescu junior.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și