Închide meniul

Valeriu Iftime și-a pierdut răbdarea cu Gigi Becali! „Am nevoie de banii pentru Olimpiu Moruțan!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2021, 13:20

Valeriu Iftime și-a pierdut răbdarea cu Gigi Becali! „Am nevoie de banii pentru Olimpiu Moruțan!

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Doar că Gigi Becali nu i-a trimis nici până acum banii lui Valeriu Iftime, la aproape o lună de la transferul lui Moruțan la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime își pierde răbdarea cu Gigi Becali

Prezent în studioul emisiunii AS.ro LIVE, Iftime l-a somat pe patronul lui FCSB să se achite de datorie.

Și cu Morutan cum e? V-ați luat partea sau urmează?

Nu nu, n-am luat. Nu-mi e frică de bani cu domnul Becali dar nu știu care sunt regulile contractului. Cât, cum. Presa îmi spune ceva, dumnealui mi-a spus mie altceva, adică aproape 5 milioane de euro. Una peste alta, am nevoie de banii pentru Moruțan și sper să îi primesc, nu știu, habar n-am când”, a dezvăluit Valeriu Iftime, la AS.ro LIVE.

Suma reală a transferului lui Moruțan la Galatasaray

FCSB l-a cedat, în această vară, pe Olimpiu Moruțan. Jucătorul a ajuns la Galatasaray, iar Gigi Becali a anunțat că a luat în schimbul său 4.2 milioane de euro, plus un bonus de 1.5 milioane de euro, în funcție de performanțe.

Reclamă

Turcii de la Fanatik îl contrazic însă pe patronul de la FCSB. Aceștia susțin că Galatasaray a plătit în schimbul lui Moruțan doar 3.5 milioane de euro. Cel mai scump jucător adus de Galata, în această vară, a fost Cicâldău. 6.5 milioane de euro au plătit turcii pe el.

FCSB va primi un bonus de 1.000.000 de euro, dacă Galatasaray va ajunge în grupele Champions League. Dacă nu, Becali ar putea lua 300.000 de euro, dacă turcii ajung în grupele Europa League. Gigi Becali a păstrat și un procent de 20% dintr-o eventuală revânzare a lui Moruțan.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și