Închide meniul
Video

Valeriu Iftime vrea ca toate echipele să intre în carantină și Liga 1 să se reia în luna mai: "Altfel, distrugem totul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2020, 18:45

Starea de urgență s-a prelungit până pe 15 mai în România. Atunci începe situația de urgență la fotbal, e convins Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E obligatoriu să înceapă competiția în luna mai, altfel distrugem totul”, spune Iftime.

Șeful Botoșaniului îi va băga pe jucători în carantină, dar le cere și celorlalți să facă la fel.

Să existe un set de reguli foarte stricte pe care să le respectăm toți. Degeaba îi protejez eu acasă dacă atunci când joc la Craiova se întâmplă ceva”, mai spune șeful de la Botoșani.

Valeriu Iftime nu crede că Botoșani va ajunge ca Suceava

Valeriu Iftime a anunțat că Andrei Chindriș poate pleca pe un milion de euro. Becali îl vrea la FCSB. Chindriș poate rămâne liniștit la Botoșani.

Reclamă

A venit un puhoi de oameni de afară, o parte dintre ei cu virusul după ei, l-au dus la spital și de acolo nu-l mai scoate”, a mai spus Iftime.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și