Închide meniul

Vali Creţu continuă războiul cu Dinu Todoran: „Ne punea invers pe tablă. Era bătaie de joc”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2021, 10:06

Vali Creţu continuă războiul cu Dinu Todoran: „Ne punea invers pe tablă. Era bătaie de joc

Vali Creţu continuă războiul cu Dinu Todoran

Hepta

„De mine poate să spună că sunt slab, urât, dar m-a deranjat că a mințit în ultimul hal. Noi nu făceam un tactic, nu făceam traseu de joc, nu făceam nimic. M-a durut că a mințit. Ce să te pui cu el, că e mare antrenor… El n-a făcut niciodată centrări cu manechine. Era bătaie de joc. El ne punea invers pe tablă, ne încurca tot timpul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Creţu continuă scandalul: Odată, ne-a zis ‘automat mută aici’ de șase ori, încontinuu, același lucru

La ședința tehnică, dinaintea meciului cu Karagandy, a uitat să pună echipa și fazele fixe. La Buzău, cât au putut ăia o repriză, nici nu știu dacă am dat un șut pe poartă, dar am rezolvat jocul în a doua repriză, pentru că nu mai puteau ăia.

Se vede câtă răutate are în el, eu n-am spus de el că e slab. Odată, ne-a zis ‘automat mută aici’ de șase ori, încontinuu, același lucru. La el, adversarii erau slabi, iar noi eram cei mai buni, atâta zicea. Zicea că, dacă se uită la CFR, când lovesc ăia mingea, plânge. Cu oricare jucam, ei erau slabi, noi eram cei mai buni. M-am închinat.

Jucătorii vorbeau despre faptul că nu se poate așa ceva. De asta mor de oftică, că nu e nimic adevărat din ce a zis. Cum să minți în halul ăsta? Dacă noi nu am făcut finalizare cu manechin, are curaj să pună mâna pe Biblie și să jure? Foarte urât a vorbit. Un antrenor nu putea să vorbească așa. Eu nu am vorbit la adresa lui, am spus realitatea. Nici la juniori nu poți să faci aceste greșeli.

Toni Petrea este zece clase peste el. Un om din staff-ul lui spunea că nu poate să-l asculte, că își bagă mâinile la urechi. Nu cred că am văzut un antrenor care să declare așa ceva despre un jucător. Mă deranjează că a mințit. Am avut meci la Karagandy și a uitat să pună echipa și fazele fixe, în meci de Europa. Păi, dacă tu, antrenorul, uiți, jucătorul ăla cum să mai intre pe teren, ce să mai facă? Ne punea invers pe tablă. Pe mine mă punea în stânga, pe Cordea îl punea în stânga, când el era în dreapta. Așa se întâmpla la fiecare ședință.

Reclamă

Înaintea meciului cu Karagandy, a uitat să ne spună primul ’11’ și fazele fixe. Nu-mi aduc aminte de altul în cariera mea, e unic. Noi, cu Petrea, eram piesă, eram șmecheri, chiar făcea antrenamente foarte bune”, a spus Creţu, citat de fanatik.ro.

Dinu Tororan, răspuns pentru Vali Creţu

Dinu Todoran l-a făcut praf pe Vali Creţu după ce jucătorul făcuse comentarii acide legate de antrenamentele din era fostului antrenor. „Nu e fotbalist!”, susţine Todoran.

„Chiar aseară când au dat ei gol, am primit mesaj că toate declaraţiile vor fi îndreptate către mine. Şi eu am fost jucător şi tot timpul când se schimba antrenorul şi primul meci nu se câştiga, era vina fostului antrenor. Ce a declarat acel jucător, eu nu îl consider fotbalist, e jucător.

Reclamă 4 / 0/3

Spune foarte multe despre caracterul lui. Sunt lucruri care nu sunt adevărate. Te întâlneşti cu restul din staff la antrenamente. Nu am ştiut că e un bun metodist, poate şi Toni Petrea îl putea folosi, să ia campionatul. Vali se antrenează la 100%, de la primul la ultimul fluier. Dă totul. El de deficitar la celelalte capitole. La antrenamente, când venea la centrare, jucătorii fugeau spre apărare „să nu ne prindă pe contraatac”.

La un antrenament, trebuia să vină cu centrare, ca să apară atacanţii la finalizare. A ajuns la centrare, prima a dat-o în primul manechin, apoi afară şi următoarea la portar. Când s-a mai dus încă o dată să centreze, nu s-au mai dus atacanţii la finalizare.

Eu am oprit şi am întrebat ce s-a întâmplat. <Păi, Mister, când ajunge Vali la centrare trebuie să ne repliem să nu ne prindă ăştia pe contraatac>. I-a mai dat cineva o soluţie, dacă ajunge la centrare să pună mâna pe minge, să facă henţ, ca echipa să se organizeze defensiv.

La magazie, jucătorii lasă ghetele pe calapod, ca să se lase, să se formeze cu piciorul, mai multe lucruri… El nu ar avea nevoie să se ducă, el ar avea nevoie de o cheie franceză la gleznă, că trebuie glezna fină ca să ajungi la centrare. De aia am spus că el este jucător, nu e fotbalist. Din punct de vedere mental, mai sunt chestionare despre mental coach, el nu a trecut încă de prima întrebare. Din punct vedere tactic, anul trecut s-au luat foarte multe goluri prin poziţionarea lui foarte proastă. Dar îl înţeleg, poate vrea să se pună bine cu Edi, nu ştiu”, a spus Todoran, la Pro X.

Vali Crețu, discurs uluitor. L-a făcut praf pe Dinu Todoran

Vali Creţu fusese cel care a început războiul cu Dinu Tororan. După egalul cu Sepsi, acesta a răbufnit şi a dat detalii piperate de la antrenamentele roş-albaştrilor.

„Sunt multe de discutat, nu e uşor din primul joc să ai traseele de joc pe care le dorim. Fiecare trebuie să dăm mult mai mult la antrenamente şi să fim mult mai concentraţi. Pe Edi îl cunosc, am lucrat împreună şi la Mediaş. Edi te schimbă ca şi om, ca şi fotbalist. Îţi schimbă mentalitatea. Până acum mai mult stăteam la antrenamente şi asta se vedea. Cu minge nu prea am lucrat ce trebuia. Am discutat, dar sunt multe de rezolvat”, a spus Creţu, după meciul cu Sepsi.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și