Închide meniul
VIDEO

OFICIAL | Vali Gheorghe, prezentat la FCSB! Fotbalistul are un singur gând: „Vrem campionatul!” + Mesaj pentru Edi Iordănescu: „Ar fi şi mai frumos să debutez în derby”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 septembrie 2021, 19:02

OFICIAL | Vali Gheorghe, prezentat la FCSB! Fotbalistul are un singur gând: „Vrem campionatul! + Mesaj pentru Edi Iordănescu: „Ar fi şi mai frumos să debutez în derby

Vali Gheorghe, prezentat oficial la FCSB

Facebook FCSB

Vali Gheorghe vrea să câştige titlul cu FCSB

Vali Gheorghe vrea să aibă impact instant la noua echipă. Noua vedetă a roş-albaştrilor speră să debuteze în derby-ul cu Dinamo de săptămâna viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este un pas foarte important în cariera mea. Consider că am venit la momentul potrivit pentru mine. Ştiu că în trecut oamenii m-au dorit şi am venit vericit să ajut. Contează mult acest aspect, Edi m-a avut şi la Astra. Ţine foarte mult la mine. Îi mulţumesc şi pe această cale că are incredere în mine şi sper să fac rezultate cât mai bune la echipă. Nu regret nimic. Aşa a trebuit să se întâmple. E un moment bun pentru mine. Am făcut pasul când trebuie. Vreau să ajut echipa.

Pe plan personal îmi doresc foarte mult să joc, sa am meciuri în picioare şi să-mi ajut echipa cu assisturi şi goluri. Ştim că primul obiectiv e campionatul. Sper să debutez în derby. Chiar dacă va fi acum sau în alt meci voi fi 100% la fiecare meci. Ar fi şi mai frumos să debutez în derby. Ştiu unde am venit, că echipa e foarte iubită. Îmi doream de mic să joc la o echipă cu suporteri, cu fani înfocaţi. Voi da totul să-mi îndeplinesc obiectivele si sper să fim victorioşi la sfârşit”, a spus Vali Gheorghe.

Gigi Becali, prima reacţie după transferul lui Vali Gheorghe la FCSB

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce a reuşit să-l convingă pe Vali Gheorghe să semneze cu FCSB. Fostul jucător al Astrei a fost dorit cu insistenţă de Edi Iordănescu.

Reclamă

Patronul vicecampioanei României a confirmat că mijlocaşul ofensiv de 24 de ani a parafat deja înţelegerea. Va îmbrăca tricoul lui FCSB până în 2026!

„De unde ați aflat, tată, așa de repede? Da, este adevărat. Am rezolvat acest transfer. Este al nostru pentru cinci ani. Edi l-a vrut foarte mult.

Dar, hai, că mă țineți prea mult de vorbă. Eu trebuie să fac și bani ca să ne meargă la toți treaba bine la FCSB. Vorbiți cu ai mei de la echipă după ce vor termina antrenamentul. V-am spus că Edi este acum numărul unu„, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și