Închide meniul

VAR în Liga 1? Implementarea noului sistem, pusă pe hold. Anunţul făcut de LPF

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 31 iulie 2020, 6:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

VAR în Liga 1? Implementarea noului sistem, pusă pe hold. Anunţul făcut de LPF

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Sistemul VAR este aşteptat şi în Liga 1

Justin Ştefan a anunţat faptul că echipele din Liga 1 vor trebui să mai aştepte cel puţin un sezon pentru a beneficia de sistemul VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Ştefan: "În sezonul 2020-2021 nu vom avea VAR"

"Sigur că ne dorim să avem VAR. Noi am discutat cu partenerii noștri pentru a găsi soluții de finanțare. Ei au spus că ar putea fi pregătiți să-l implementăm din play-off-ul și play-out-ul sezonului viitor.

În același timp, dacă ne uităm la declarațiile lui Răzvan Burleanu, respectiv că e nevoie de aproximativ 8 luni pentru pregătirea arbitrilor, un termen realist, dacă punem cap la cap cele două informații, ar fi celălalt sezon. 

Deci în sezonul 2020-2021 nu vom avea VAR, ci în sezonul 2021-2022", a anunţat Justin Ştefan după adunarea generală de la LPF.

LPF a anunţat iniţial că VAR-ul va fi implementat din sezonul următor

"Începând cu sezonul competițional 2020-2021, LPF va implementa sistemul de arbitraj video la meciurile disputate în cadrul competiției Liga 1", se arăta într-un comunicat remis de LPF în toamna anului trecut.

Reclamă

"Avem ședințe legate de VAR și de implementarea acestuia. Vom continua să facem ședințele de pregătire și vom aștepta decizia, care trebuie luată de toți cei implicați. 

FRF și LPF trebuie să hotărască. Din momentul în care se va lua decizia de implementare VAR, arbitrii vor avea nevoie de opt luni de pregătire", spunea şi Kyros Vassaras acum două luni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sistemul VAR este folosit în majoritatea campionatelor
  • Când vom putea avae VAR în Liga 1

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și