Închide meniul

Varianta exclusă de Gigi Becali pentru postul de antrenor: "Nu se pune problema acum"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iulie 2020, 5:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Varianta exclusă de Gigi Becali pentru postul de antrenor: "Nu se pune problema acum"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Neamţul Thomas Neubert şi secundul Toni Petrea vin să resusciteze FCSB. Becali nu îl poate lua şi pe Reghecampf, care va rămâne antrenor la Al Wasl.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Antrenor Reghe? Nu se pune problema. Am vorbit și cu el azi pentru că am cerut acordul și pentru Toni Petrea. Nu se pune problema acum pentru că el are un contract și nu are rost să vorbim despre asta", a declarat Gigi Becali la Digisport

Reghecampf mai are doi ani de contract cu Al Wasl

Becali l-ar dori pe Reghecampf pe banca FCSB, iar antrenorul nu ar zice nu, însă, în acest moment, reîntoarcerea lui Reghe este blocată de faptul că tehnicianul de 44 de ani este sub contract Al Wasl.

Soţia lui Reghecampf, Anamaria Prodan, susţine că acesta va trebui să plătească despăgubiri destul de mari, dacă va dori să vină acum la FCSB. Antrenorul mai are încă doi ani de contract.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și