Închide meniul

Vasile Dîncu, optimist că CSA Steaua va promova în Liga 1: „E un proiect care încearcă să facă dreptate!”

Sebastian Cristian Publicat: 18 aprilie 2023, 23:43

Reclamă
Vasile Dîncu, optimist că CSA Steaua va promova în Liga 1: E un proiect care încearcă să facă dreptate!”

Vasile Dîncu, optimist că CSA Steaua va promova în Liga 1

Vasile Dîncu / Mediafax FOTO

Vasile Dîncu este optimist că CSA Steaua va promova în Liga 1. Fostul ministru al Apărării crede că Legea Sportului va fi modificată cu certitudine, însă recunoaște că va fi dificil ca formația din Ghencea să promoveze încă din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe plan sportiv, CSA Steaua ocupă primul loc în Liga 2, cu 47 de puncte, după 4 etape desfășurate din play-off-ul competiției.

Vasile Dîncu, optimist că CSA Steaua va promova în Liga 1: „E un proiect care încearcă să facă dreptate!”

Vasile Dîncu speră ca echipa lui Daniel Oprița să evolueze în Liga 1 încă din sezonul viitor, chiar dacă acest lucru presupune un proces legislativ mai complicat.

N-am avut nicio așteptare vizavi de rezultat la acest meci. M-am dus la spectacolul tribunei și al fotbalului în general.

E un proiect care încearcă să facă un pic de dreptate, pentru că nu poți să interzici prin legi unei echipe să joace într-o ligă.

Reclamă

Nu este simplu (n.r. –  ca amendamentele propuse de el să treacă până la finalul acestui sezon). Procesul legislativ este un pic mai complicat, vom vedea, a spus Vasile Dîncu potrivit sport.ro.

Florin Talpan cere excluderea lui FCSB din Liga 1: „Voi cere explicaţii Federaţiei!”. O vede pe CFR Cluj campioană!

Florin Talpan cere excluderea lui FCSB din Liga 1. Juristul celor de la CSA Steaua continuă războiul cu echipa patronată de Gigi Becali.

Florin Talpan este convins că FCSB activează ilegal în Liga 1 și cere excluderea echipei din campionat. Totodată, juristul a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1 și o vede favorită pe CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult decât atât, juristul CSA Steaua a dat asigurări că echipa va avea drept de promovare încă din acest sezon.

„Eu mă gândesc la varianta în care FCSB va fi exclusă (n.r. din Liga 1). Şi aseară, şi astăzi, am văzut că marea majoritate a publicaţiilor spuneau că FCSB câştigă campionatul. Nu ştiu dacă va câştiga campionatul. FCSB, la ora actuală, activează în mod ilegal în Liga 1.

Vom câştiga palmaresul şi o să vedeţi şi dumneavoastră, voi cere explicaţii Federaţiei pentru modul în care au lăsat FCSB în Liga 1. Este în mod ilegal, practic a ajuns la facultate fără să mai absolve liceul, şcoala generală. Cam aşa este cu FCSB.

Nu va câştiga titlul pentru că încă mai sunt meciuri. Fiţi convinşi că CFR Cluj va câştiga şi în anul acesta campionatul. În mod sigur, este o echipă foarte matură. Au avut nişte meciuri puţin mai slabe, dar sunt convins că se vor mobiliza şi vor câştiga”, a declarat Florin Talpan înainte de CSA Steaua – FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și