Închide meniul

Verdict dur pentru FSCB: „A fost un meci între seniori și juniori!” De ce are nevoie echipa lui Becali pentru a se lupta la titlu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 9:23

Verdict dur pentru FSCB: „A fost un meci între seniori și juniori! De ce are nevoie echipa lui Becali pentru a se lupta la titlu

Verdict dur pentru echipa lui Becali

Hepta

CFR – FCSB 4-1, a fost meciul care l-a făcut pe Narcis Răducan să tragă o concluzie dură pentru echipa pregătită de Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A părut un meci între seniori și juniori. Diferența a fost foarte mare. În prima repriză a fost un echilibru, dar cei de la CFR au jucat singuri după primul gol”, a declarat Narcis Răducan la Digi Sport.

CFR – FCSB 4-1 | Concluziile lui Narcis Răducan

Narcis Răducan consideră că FCSB nu se poate lupta la titlu cu acest lot. Fostul campion cu roș-albastrii susține că Becali trebuie să bage mâna în buzunar pentru a aduce jucători.

„Lotul de la FCSB este configurat pentru a vinde jucători, nu pentru a câștiga titlul. CFR are o echipă cu care să câștige titlul, FCSB vrea să vândă. Trebuie intervenit la nivelul lotului de la FCSB, asta dacă se vrea titlul.

Talent există la FCSB, dar nu poți câștiga campionatul doar cu talent. Mai au de lucrat. A contat și terenul, cei de la CFR s-au adaptat foarte ușor”, a mai spus Narcis Răducan.

Reclamă

CFR – FCSB 4-1 | Edi Iordănescu cere întăriri

La rândul său, noul antrenor de la FCSB a cerut și el întăriri după umilința din Ardeal. Edi Iordănescu știe că are nevoie de jucători cu experiență pentru a se putea lupta la titlu cu CFR.

„E foarte greu să vorbim despre titlu atât timp cât arătăm atâta naivitate. Au dispărut nişte jucători în ultima perioadă şi fără 3-4 jucători cu experienţă ne va fi foarte greu să ţinem nivelul.

Am solicitat (n.r. – jucători noi) şi ştiu că se dă interesul în sensul ăsta. E nevoie să facem nişte eforturi, pentru că perioada este aproape de final şi altfel va fi foarte greu, ne vom bate să prindem play-off-ul”, a spus Edi Iordănescu la finalul jocului.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și