Închide meniul

Veste BOMBĂ! Dan Petrescu, ca și plecat de la CFR Cluj! Neluțu Varga face „revoluție” în Gruia. Antrenorul care și-a dat acordul să o preia pe campioana României

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 octombrie 2021, 11:35

Reclamă
Veste BOMBĂ! Dan Petrescu, ca și plecat de la CFR Cluj! Neluțu Varga face „revoluție în Gruia. Antrenorul care și-a dat acordul să o preia pe campioana României

Dan Petrescu, atac la Istvan Kovacs după CFR Cluj - FCSB 0-1

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Potrivit eurosport.ro, sunt șanse uriașe ca meciul CFR Cluj – AZ Alkmaar să fie ultimul pentru Dan Petrescu pe banca lui CFR Cluj. Conducătorii sunt dispuși să îi plătească cei 400.000 de euro, care reprezintă clauza de reziliere. Discuțiile cu Boloni sunt extrem de avansate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, pe punctul de a fi înlocuit cu Ladislau Boloni la CFR Cluj

Sursa citată anunță că negocierile în Varga și Boloni au ajuns deja la stadiul în care se discută despre întăririle din lot. Antrenorul rămas liber de contract după despărțirea de Panathinaikos a cerut patru jucători în perioada de mercato din iarnă.

De-a lungul carierei, Boloni a mai antrenat Nancy, echipa naţională a României, Sporting, Rennes, Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Antwerp și Gent.

În cazul în care Boloni refuză, pe ultima sută de metri, să mai ajungă la CFR Cluj, varianta de rezervă a șefilor din Gruia este Adi Mutu. „Briliantul” este în relații excelente cu Neluțu Varga și a fost luat în discuție și după ce Marius Șumudică a plecat cu scandal.

Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte.  Așa cum AS.ro a anunțat marți, este dorit de Răzvan Burleanu la prima reprezentativă. „Bursucul” e gata să spună DA echipei naţionale, dar banii sunt problema. Antrenorul CFR-ului vrea 600.000 de euro plus bonusuri pentru a lăsa campioana şi pentru a-i lua locul lui Mirel Rădoi. E a treia oară când Dan Petrescu e ofertat de echipa naţională, iar acum CFR ar fi de acord să îi dea drumul. Motivul ar fi lipsa rezultatelor, dar şi faptul că are salariu mare.

Reclamă

Dan Petrescu a dezvăluit că se teme că ar putea fi demis

Petrescu a fost întrebat, înaintea meciului CFR Cluj – AZ Alkmaar, dacă își face griji că ar putea fi înlocuit.

Antrenorii sunt primii schimbați atunci când nu sunt rezultate. (Reporter: Aveți emoții?) Eu știu? În fotbal e posibil orice! Nu depinde de mine. Cât timp voi fi aici, voi da totul! Sunt conștient că n-am luat echipa de la început și cred că lucrul ăsta se vede. În prezent, toți din România vor să o bată pe CFR„, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Laurențiu Reghecampf vrea să se lupte la titlu cu nașul Adrian Mutu

Reghecampf tocmai a vorbit despre posibilitatea ca „Briliantul” să ajungă pe banca lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu Adrian Mutu. Haideți, pe bune acum? Abia au schimbat antrenorul, l-au adus pe Dan Petrescu. Acum spuneți că îl schimbă pe Dan Petrescu? Normal că Adi este o soluție pentru orice echipă, mă gândeam că spuneți altceva! Dacă Dan Petrescu va merge la echipa națională, atunci cu siguranță Adi va fi o soluție pentru CFR Cluj.

De ce nu? Este un antrenor tânăr, un antrenor care a făcut echipa din Craiova să joace fotbal. A avut foarte mult ghinion. Mi se pare o soluție foarte bună, de ce nu?„, a spus Laurențiu Reghecampf, la o conferință de presă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și