Închide meniul

Veste bună pentru Astra! Niculae bagă mâna-n buzunar înainte de finalul sezonului. Oferte pentru Alibec

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 30 iulie 2020, 5:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Veste bună pentru Astra! Niculae bagă mâna-n buzunar înainte de finalul sezonului. Oferte pentru Alibec

Mediafax Foto / Ionut Tabultoc via Hepta

Denis Alibec şi Constantin Budescu, în tricoul celor de la Astra

Dani Coman a anunţat că jucătorii şi staff-ul tehnic îşi vor primi salariul pe o lună chiar joi, iar săptămâna viitoare se va mai achita o lună din restanţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman: "Se plăteşte un salariu jucătorilor"

"Mâine (n.r. – joi) se plăteşte un salariu. Mai devreme am avut o discuţie cu domnul Niculae şi se plăteşte un salariu jucătorilor şi antrenorilor. Săptămâna viitoare se plăteşte încă o lună. 

S-ar ajunge ca salariile pe luna aprilie să fie plătite. Nu sunt jucători care au venit să spună că nu vor să mai rămână din cauza restanţelor", a declarat Dani Coman pentru Digi Sport.

Astra vrea bani de pe urma lui Bogdan Andone

Dani Coman a vorbit şi despre situaţia lui Bogdan Andone şi a anunţat că cei din conducerea clubului ar dori să-l vândă, dacă antrenorul va primi vreo ofertă.

"Bogdan Andone dacă va avea vreo ofertă, discutăm, cât cerem pe el şi îl lăsăm să plece. A avut rezultate foarte bune şi de ce să nu îl vindem", a mai spus Dani Coman.

Reclamă

Discuţii privind transferul lui Alibec

Nu doar Andone ar putea fi vândut, ci şi Denis Alibec. Dani Coman susţine că au fost mai multe discuţii pentru atacant, dar încă nu a venit nicio ofertă concretă pe numele său.

"Avem discuţii şi pentru Alibec şi pentru alţi jucători, dar nicio ofertă concretă", a anunţat Coman.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Astra - Craiova a fost amânat
  • Denis Alibec este dorit în străinătate
  • Ce se va întâmpla cu Bogdan Andone

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și