Închide meniul
EXCLUSIV

Veste bună pentru Edi Iordănescu! Revine căpitanul de la FCSB! Când va fi pe teren Florin Tănase

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2021, 14:55

Veste bună pentru Edi Iordănescu! Revine căpitanul de la FCSB! Când va fi pe teren Florin Tănase

Alex Bourceanu a înțeles gestul făcut de Edi Iordănescu

SportPictures / Sport Pictures via Hepta

Accidentat în urmă cu o lună, în meciul dintre CFR și FCSB, scor 4-1, Tănase a fost nevoit să stea departe de gazon. Căpitanul de la FCSB a suferit o entorsă de gradul doi și nu a dorit să riște o revenire mai devreme, pentru ca accidentarea să nu se agraveze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase va reveni la FCSB în etapa următoare

Florin Tănase va fi însă la dispoziția lui Edi Iordănescu începând de săptămâna următoare. Până acum, „decarul” vicecampioanei s-a antrenat singur pe teren, sub supravegherea unui preparator fizic. Astfel, Tănase va putea fi pe teren la meciul din etapa a 12-a din Liga 1. FCSB va juca atunci, pe teren propriu, cu Mioveni.

Florin Tănase va fi în continuare căpitanul de la FCSB

Edi Iordănescu a anunțat că Florin Tănase este disperat să revină mai repede la echipă. Căpitanul FCSB s-a accidentat în meciul cu CFR Cluj. Tehnicianul l-a reconfirmat în funcția de căpitan. ”Avem nevoie mare de Tănase, care este golgheterul României. Este și va fi căpitanul nostru, este un jucător pe care îl aștept cu mult entuziasm înapoi. L-am simțit disperat să revină. Își făcea calcule zi, de zi, când revine”, a spus Edi Iordănescu, acum câteva săptămâni, la AS.ro LIVE.

Florin Tănase a fost golgheterul campionatului, în sezonul trecut. Căpitanul FCSB a început bine și acest campionat, având trei goluri și două pase decisive, până când s-a accidentat.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și