Închide meniul

Veste uriaşă pentru Dinamo! Ultimele detalii date de CNI despre noul stadion de 100 de milioane de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2020, 7:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Veste uriaşă pentru Dinamo! Ultimele detalii date de CNI despre noul stadion de 100 de milioane de euro

Facebook Dinamo

Dinamo va avea parte de un nou stadion

"Stadionul va fi amplasat tot în zona velodromului. Clubul Dinamo a identificat soluții juridice astfel încât să poată preda către CNI o suprafață mai mare de teren decât amplasamentul actual al velodromului, respectiv și terenul de rugby și terenul Piți Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pornind de aici lucrăm cu proiectanții pentru a găsi cea mai buna variantă, atât din punct de vedere al capacității cât și din punct de vedere al respectării reglementarilor urbanistice și distanțelor față de proprietățile private adiacente complexului sportiv.

Planul pentru noul stadion Dinamo a intrat în linie dreaptă

O altă problemă este legată de stația de pompare situată în apropierea velodromului, care colectează atât apa pluvială, cât și freatica. Aceste pompe asigură drenajul și evacuarea apelor din Complexul Dinamo, având în vedere că acesta este situat cu 10-12 metri sub cota 0. 

Vorbim de mai multe bazine și puțuri forate a căror relocare este dificilă, de aceea incercăm înglobarea acestora în noul stadion", a spus Adrian Cefalan, pentru Digi Sport.

Ministerul Afacerilor Interne și Compania Națională de Investiții au demarat procedurile pentru construirea noii arene, ce va costa 100 de milioane de euro.

Reclamă

Noua arenă ultra modernă va fi construită în cadrul Complexului Sportiv Dinamo și va avea o capacitate mai mare decât actuala arenă.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și