Închide meniul

Veste uriaşă pentru dinamovişti. Suma care va intra astăzi în conturile clubului: "Oxigen pentru Dinamo!" Steliano Filip a revenit în "haită"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2021, 9:03

Veste uriaşă pentru dinamovişti. Suma care va intra astăzi în conturile clubului: "Oxigen pentru Dinamo!" Steliano Filip a revenit în "haită"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Veste mare pentru dinamovişti

UPDATE: Peluza Cătălin Hîldan a anunţat că Steliano Filip revine la Dinamo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"DDB s-a înțeles cu STELIANO FILIP, care începând de astăzi s-a întors în MAREA FAMILIE DINAMO. Fostul căpitan a semnat un contract pentru 2 ani și jumătate, iar de mâine se va alătura colegilor săi la treabă.

După ce a reziliat cu Larisa, Steliano a avut oferte din Grecia, Turcia și Polonia, conform GSP, plus de la 3 echipe din România, pe care le știm noi, dar a ales, previzibil am spune, HAITA.

Cei de la DDB au anunţat că vor fi viraţi 100.000 de euro în conturile clubului", au anunţat fanii. 

"OXIGEN PENTRU DINAMO

Reclamă

Astăzi, Vineri 22 ianuarie 2021, Asociația Suporterilor DDB va vira o nouă sumă importantă, în valoare de 490.000 RON (100.000 €) în conturile clubului Dinamo. Banii vor fi folosiți pentru plata datoriilor fiscale și a impozitelor datorate către stat, aferente lunii decembrie 2020. Neplata ar atrage penalități asupra clubului, în valoare de 5% din suma datorată. 

Banii vor fi virați sub formă de împrumut, ca și până acum, pentru a păstra posibilitatea convertirii lor în acțiuni sau aport la capital. Suma totală băgată de fani în club ajunge astăzi la aproximativ 900.000 €", au anunţat fanii pe reţelele de socializare. 

Dinamo l-a transferat pe Gevaro Nepomuceno 

Dinamo a reuşit un nou transfer. L-a adus pe fostul jucător al celor de la Petrolul, Gevaro Nepomuceno. Acesta este un mijlocaş stânga, în vârstă de 25 de ani.  

Reclamă 4 / 0/3

"București, 22 ianuarie 2021. Dinamo București anunță transferul mijlocașului Gevaro Nepomuceno la clubul din Ștefan cel Mare până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani, a declarat noul manager sportiv Marius Adrian Nicolae pentru site-ul oficial, www.fcdinamo.ro.

Născut la Tilburg, în Olanda, Gevaro Nepomuceno a mai evoluat în România la Petrolul Ploiești, un sezon și jumătate, în perioada iulie 2014-ianuarie 2016.

Ultima oară la Halifax (Anglia), noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului pregătit de Ionel Gane în cantonamentul de la Săftica", anunţă Dinamo, pe pagina oficială de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și