Închide meniul

Vestea aşteptată de toţi fanii lui Dinamo! Şefii au făcut rost de bani pentru a evita depunctarea. "Au intervenit şi ne-au ajutat"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2020, 11:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Vestea aşteptată de toţi fanii lui Dinamo! Şefii au făcut rost de bani pentru a evita depunctarea. "Au intervenit şi ne-au ajutat"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Şefii lui Dinamo i-au liniştit pe jucători, au găsit bani pentru a evita depunctarea

Dinamo a luat o gură de oxigen în plină criză financiară. Clubul nu avea bani nici de mâncare şi era în pericol să fie piardă o parte din punctele acumulate în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo îşi va plăti datoria de 800.000 de lei

Şefii din Ştefan cel Mare au anunţat însă că au făcut rost de bani pentru a achita datoriile urgente de 800.000 de lei către terţi.

"Da, este adevărat, a intrat această sumă în club. Au intervenit și au ajutat diverși parteneri ai lui Dinamo, parteneri de imagine, printre alții”, au transmis oficialii clubului, potrivit gsp.

Dinamo rămâne însă cu datorii mari către jucători şi antrenori. Din cauza problemelor, echipa a rămas şi fără staff medical.

Noua promisiune a lui Pablo Cortacero

Pablo Cortacero a venit cu o nouă promisiune în fața fanilorr, cărora le-a prezentat un document prin care ar împrumuta 1,5 milioane de euro pentru Dinamo, de la o companie cu un capital de 3 lire sterline!

Reclamă

Tot astăzi, la Dinamo este programată o şedință a Consiliului de Administrație, în care se va aproba bugetul pentru acest sezon.

Contra nu mai crede în promisiuni

Contra a acceptat să pregătească meciul de mâine cu Viitorul, din Cupă, dar abia aşteaptă să semneze rezilierea contractului.

"Nu mai există nicio cale de împăcare. În niciun caz. Am fost așa de naiv și am crezut în niște oameni că vor face din Dinamo un club cum a fost înainte. Nu aș vrea acestor oameni să le dau bani de la mine, să muncesc și să stau într-un mediu toxic pe care ei mi l-au creat!", a declarat Cosmin Contra în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cine a sărit în sprijinul lui Dinamo
  • "Au intervenit şi ne-au ajutat"

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și