Închide meniul

Vestea care îl va scoate din minți pe Gigi Becali! Ionuț Panțîru va fi operat din nou, după ce medicii i-au greșit ultima intervenție. Fundașul FCSB-ului riscă să-și încheie cariera

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2022, 22:08

Reclamă
Vestea care îl va scoate din minți pe Gigi Becali! Ionuț Panțîru va fi operat din nou, după ce medicii i-au greșit ultima intervenție. Fundașul FCSB-ului riscă să-și încheie cariera

Ionuț Panțîru în timpul unui meci pentru FCSB

SportPictures / Ciprian Petcut/SPORT PICTURES

Ionuț Panțîru va suferi o nouă operație! Medicii i-au greșit cea de-a doua intervenție chirurgicală

Ionuţ Panţîru traversează o perioadă teribilă. Fundașul FCSB-ului se pregătește pentru cea de-a treia intervenție chirurgicală din ultimul an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panțîru n-a mai jucat din aprilie 2021, când a suferit o ruptură la ligamentele genunchiului, în meciul dintre FCSB și Sepsi. Fundașul de 25 de ani a fost accidentat chiar de colegul său, Adrian Şut.

Panţîru s-a operat de două ori anul trecut, la o clinică de lux de la Roma, iar toate costurile au fost acoperite de patronul clubului, Gigi Becali. Apărătorul FCSB-ului spera să revină pe teren în acest an, dar lucrurile au luat o întorsătură teribilă.

Ionuț Panțîru va sta departe de teren încă un an! Fundașul FCSB-ului riscă să-şi încheie cariera

Potrivit Prosport, Ionuț Panțîru va fi nevoit să sufere încă o operație, după ce medicii ar fi greșit cea de-a două intervenție, descrisă drept una extrem de complicată.

În urma celei de-a 3-a operație, jucătorul „roş-albaștrilor” va sta departe de teren încă un an, mai anunţă sursa citată. Din păcate pentru Panţîru, medicii susțin că 99% dintre fotbaliștii care suferă astfel de accidentări își încheie prematur cariera.

Reclamă

Ionuţ Panţîru i-a mulțumit lui Gigi Becali, după prima operație suferită

Ionuţ Panţîru era extrem de optimist după prima operaţie, suferită în luna mai. Fundaşul FCSB-ului n-a ezitat să-i mulţumească lui Gigi Becali pentru sprijinul acordat.

„Operația a decurs foarte bine și se pare ca perioada de recuperare va dura mult mai puțin decât se preconiza! Vreau să îi mulțumesc in primul rând domnului Gigi Becali, care m-a ajutat și m-a trimis la una sau poate chiar cea mai bună clinică privată din lume, clubului FCSB, care a fost alături de mine, staff-ului medical, care a lucrat extraordinar de bine și rapid, pentru că nu am simțit absolut nicio durere datorită profesorului Mariani (domnul care m-a operat) și, nu în ultimul rând, familiei, care a fost alături de mine la orice pas. Le mulțumesc și prietenilor (inclusiv suflării roș-albastre) care mi-au trimis mesaje de încurajare și însănătoșire grabnică.”, a scris Ionuţ Panţîru pe contul de Instagram, în mai 2021.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Panțîru Ionuț (@pantiru.ionut)

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și