Închide meniul

Vestea momentului la FCSB. Când revine favoritul lui Gigi Becali. Ionuţ Panţîru, accidentat de Adrian Şut

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2021, 11:38

Reclamă
Vestea momentului la FCSB. Când revine favoritul lui Gigi Becali. Ionuţ Panţîru, accidentat de Adrian Şut

Captură Telekom

Ionuţ Panţiru, aproape de revenire

Conform digisport.ro, fundaşul stânga de 25 de ani ar avea doar o contuzie puternică, existând şanse considerabile ca acesta să fie în lot pentru meciul extrem de important de joi, cu Universitatea Craiova. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Panţiru e preferatul lui Gigi Becali

Accidentarea a venit în duelul cu Sepsi, când, după doar 20 de minute, Adrian Şuta intrat prin alunecare şi l-a lovit pe colegul său. Asta chiar după ce Panţîru redevenise preferatul lui Gigi Becali, în urma golului decisiv marcat în meciul cu Botoşani (2-1). 

"Golul lui Panţîru… Eu sunt de 18 ani în fotbal. Am avut multe goluri de bucurie, dar golul ăsta al lui Panţîru, ăsta a fost cel mai bucuros gol din toate golurile pe care le-am avut eu. A fost de 3 puncte şi cred că va fi şi de campionat. Şi pentru că l-a dat el. Iar de acum o să-l vedeţi pe teren în permanenţă, înseamnă că ne aduce bafta şi bucurie şi trebuie să-i facem şi noi lui o bucurie. 

Nu mă interesează nimic, el va fi titular. Nu mă interesează pe ce poziţie, el trebuie să fie titular. Oriunde vrea antrenorul, să îi găsească loc în echipă. Ăsta e ordinul, nu ştiu unde, nu ştiu ce face. El mi-a făcut o bucurie şi trebuie să joace", spunea Gigi Becali după meciul cu Botoşani. 

Ionuţ Panţiru e cotat la 700.000 de euro de transfermarkt.de şi, în toate competiţiile acestui sezon, a marcat un gol şi a oferit 4 pase decisive, în 27 de meciuri. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și