Închide meniul

Vestea momentului pentru Laurenţiu Reghecampf! „Trebuie să inventez ceva”. Răsturnare totală de situaţie înaintea meciului de joi

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 21 septembrie 2021, 14:02

Vestea momentului pentru Laurenţiu Reghecampf! „Trebuie să inventez ceva. Răsturnare totală de situaţie înaintea meciului de joi

Laurenţiu Reghecampf, replică dură pentru ultraşii echipei lui Mititelu

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Laurenţiu Reghecampf primeşte vestea momentului, imediat după ce echipa lui a pierdut în campionat, în faţa celor de la CFR Cluj. Soţul Anamariei Prodan ar putea să-şi ia revanşa mai repede decât s-ar fi aşteptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea momentului pentru Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf primeşte o veste nesperată chiar dr la Dan Petrescu. Cel poreclit „Bursucul” a anunţat că va aborda meciul de Cupă de joi fără mai mulţi dintre titulari. Deși admite că își dorește să câștige prima sa Cupă a României, Petrescu va utiliza o formulă de start aparte la meciul împotriva alb-albaștrilor. În aceasta se vor regăsi jucători transferați de club în perioadele Edi Iordănescu și Marius Șumudică, precum Jonathan Rodriguez, Fofana și Anas Tahiri.

„Culio nu poate juca la fiecare 3 zile, am fi nebuni. Mai ales în Cupă, vă dați seama că toți cei care au jucat astăzi vor rămâne la Cluj, pentru că apoi avem meci foarte greu la Arad, Cupele Europene, apoi și Mediaș. Foarte mulți jucători care au jucat astăzi (ieri, n.r.) vor rămâne la Cluj.

Rodriguez, Tahiri și Fofana îmi plac, i-am văzut la antrenamente, dar nu am unde să-i pun până nu se va mări lista. Sper să se mărească, pentru că va veni și COVID-ul și vor fi multe probleme. Dacă se va mări lista, vor intra. Rodriguez are voie să joace în Cupa României și e pe lista de Cupe Europene. Și va juca. Se antrenează excelent.

De câteva zile sunt surprins de atitudinea lui Tahiri și Fofana. Băieții vor să joace, mie asta-mi place. Joi o să-i vedeți pe toți titulari, la meciul de Cupă”, a spus Petrescu, conform looksport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu va miza pe jucători de la echipa a doua

„Nu am câștigat niciodată Cupa în România ca antrenor, doar în China. Sincer, mi-aș dori, am avut o finală pierdută cu CFR Cluj când eram la Urziceni. De când am venit la CFR, am avut trageri la sorți… ori am jucat la Botoșani, ori acum la Craiova, și vă dați seama că vor să câștige. Dar nu mergem să ne predăm, mergem să jucăm, chiar dacă vor fi alți jucători.

Vor fi și niște copii, vom lua jucători de la echipa a doua, să vedem pe cine. Cel mai mult suferim în atac, nu avem niciun atacant în afară de Costache și nu-mi permit să-l risc. Chiar nu avem vârf la meciul ăsta, trebuie să inventez ceva”, a completat cel poreclit „Bursucul”.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” Vezi toate știrile
Citește și