Închide meniul

Vestea pe care Becali nu voia să o audă: "S-ar putea să nu mai ia nici două milioane pe Man și Coman"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2020, 9:13

Reclamă
Vestea pe care Becali nu voia să o audă: "S-ar putea să nu mai ia nici două milioane pe Man și Coman"

Mediafax Foto / Octav Ganea via Hepta

Gigi Becali poate pierde bani din cauza pandemiei

Dumitru Dragomir îl anunță pe Becali că este posibil ca după criză să nu îi mai vândă nici cu două milioane de euro pe cei doi, pe care visa să îi dea cu zeci de milioane înainte de pandemie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"S-ar putea să nu ia nici două milioane pe Dennis Man si Florinel Coman, nu se știe după criza asta", a declarat Dragomir la Pro X. 

Gigi Becali l-a scos la vânzare pe Florinel Coman

De la zeci de milioane de euro, Becali a scăzut prețul lui Coman până la 10 milioane de euro, în contextul crizei de coronavirus. Becali mai vrea și un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Acesta este mesajul pe care Becali l-a transmis mai multor agenți pentru a-i găsi echipă, scrie gsp.ro.

Florinel Coman, aproape de Orlando City

Orlando City a fost echipa care putea să îl transfere pe Florinel Coman în această perioadă. Americanii s-au înțeles cu jucătorul la salariu, însă nu au putut satisface pretențiile financiare ale lui Gigi Becali. Dacă pleca la Orlando, Coman urma să câștige un milion de dolari pe an.

Americanii ofereau doar 7 milioane de dolari pe Coman. De ”Mbappe de România” s-au interesat și cei de la AS Roma. Italienii așteaptă să treacă pandemia pentru a da asaltul final. Coman a fost dorit și în Portugalia, de fosta echipă a lui Cristiano Ronaldo, Sporting Lisabona. Lusitanii chiar au făcut o ofertă concretă, a dezvăluit Ioan Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
Vezi toate știrile
Citește și