Închide meniul

Veşti bune pentru Dinamo! Anunţul făcut de Cortacero în miez de noapte

Silviu Corneanu Publicat: 25 august 2020, 5:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Reclamă
Veşti bune pentru Dinamo! Anunţul făcut de Cortacero în miez de noapte

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Bucuria jucătorilor de la Dinamo

Cortacero a făcut anunţul după remiza celor de la Dinamo, scor 1-1, cu Hermannstadt, pe teren propriu. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, care le dă speranţe fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Veşti grozave Dinamo", a scris acesta, lâsând de înţeles că a ajuns la un acord cu Cosmin Contra pentru ca fostul selecţioner să preia echipa.

Cosmin Contra: "Am o înţelegere verbală cu Dinamo"

Contra este încântat de proiectul propus de spaniolii de la Dinamo, iar în urmă cu aproximativ două săptămâni recunoştea pentru AntenaSport că are o înţelegere verbală cu noii investitori ai echipei.

"Îi cunosc pe noii investitori. Am o înţelegere verbală cu ei, în sensul că atunci când vor cumpăra clubul ne vom aşeza la masa negocierilor.

Reclamă
Reclamă

Dacă mă vor suna o să vin să negociez cu ei. Dacă voi fi sunat şi proiectul este serios, iar discuţiile merg pe un făgaş normal, de ce nu?

Întotdeauna am zis că un proiect serios este atrăgător, mai ales că sunt oameni pe care-i cunosc şi mi-au transmis linişte. Îşi doresc cam acelaşi lucru pe care mi-l doresc eu la o echipă de fotbal", spunea Contra la vremea respectivă pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 septembrie

15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și