Închide meniul

Vești bune pentru Dinamo înaintea ultimelor două meciuri din sezonul regulat! Modul prin care noua conducere forțează calificarea în play-off

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 martie 2023, 17:06

Vești bune pentru Dinamo înaintea ultimelor două meciuri din sezonul regulat! Modul prin care noua conducere forțează calificarea în play-off

Acționarul de la Dinamo a anunțat care este obiectivul principal al echipei

Jucătorii lui Dinamo în meciul cu Unirea Constanța / Hepta

Vești bune pentru Dinamo înaintea ultimelor două meciuri din sezonul regulat. Noua conducere din Ștefan cel Mare le pregătește o surpriză jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalul obiectiv al dinamoviștilor este, în acest moment, calificarea în play-off-ul Ligii 2. Pentru a fi siguri că totul decurge conform planului, elevii lui Ovidiu Burcă au nevoie de două victorii în ultimele două meciuri, cu Șelimbăr și Poli Timișoara.

Vești bune pentru Dinamo înaintea ultimelor două meciuri din sezonul regulat! Modul prin care noua conducere forțează calificarea în play-off

Pentru a-i motiva pe fotbaliști, noua conducere de la Dinamo este hotărâtă să rezolve cât mai repede o parte din problemele financiare ale clubului. Concret, noii investitori vor să le plătească jucătorilor unul din cele două salarii restante, anunță gsp.ro.

Clubul din Ștefan cel Mare a început foarte bine anul 2023. Dinamoviștii au zdrobit-o pe Unirea Constanța, scor 6-0, în fața a peste 3.000 de spectatori care au creat o atmosferă senzațională pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Următorul meci, cel împotriva lui CSS Șelimbăr, va avea loc sâmbătă, 4 martie, la Sibiu, de la ora 12:00. O săptămână mai târziu, în ultima etapă, Dinamo va juca pe teren propriu cu Poli Timișoara, ultima clasată.

Reclamă

Ovidiu Burcă, încrezător după Dinamo – Unirea Constanța 6-0: „Dragostea pentru club nu se termină!”. Anunț despre noii acționari

Tehnicianul lui Dinamo este cu gândul doar la calificarea în play-off.

„Pentru noi campionatul începe săptămâna viitoare (n.r. – sâmbătă). Am întâlnit o echipă care abia s-a strâns. A fost un antrenament pentru sâmbătă. Ne așteaptă un meci infernal la Sibiu (n.r. – cu Șelimbăr)

Un antrenament bun. Am văzut jucători de la Liga 1, Liga 2. Au reușit să-și încropească o echipă. Domnul Nastai a avut o misiune aproape imposibilă. Îl compătimesc.

Reclamă 4 / 0/3

Întâlnim o echipă (n.r. Șelimbăr) care s-a schimbat mult la nivelul lotului. Claudiu (n.r. – Niculescu) are o mare experiență. Merita mai mult respect când a fost la Dinamo. Sunt convins că va da totul. Interesul lui personal e mai important decât Dinamo.

Pentru noi contează să avem suporterii aproape. La Giurgiu era mai greu. Pentru noi e important. Suporterii ne dau energie. Noi am încercat să-i readucem aproape de noi. Retrogradarea asta nu înseamnă un final. Dragostea pentru Dinamo nu se termină.

Vreau să le mulțumesc că ni s-au alăturat (n.r. – noii acționari). Au venit într-un moment dificil. Pe Andrei (n.r. – Nicolescu) îl cunosc de mult timp. Încă nu se pot schimba lucrurile de pe o zi pe alta. Nu va fi ușor, dar suntem mult mai optimiști față de acum câteva săptămâni.

Mă bucur că au îndrăznit să vină alături de noi. Sunt oameni foarte serioşi. Împreună cu suporterii vor găsi soluţii. Acum toată lumea se aşteaptă la investiţii, dar lucrurile trebuie luate pas cu pas. Aşa cum este normal. Trebuie să ne calificăm în play-off”, a spus Ovidiu Burcă, după Dinamo – Unirea Constanța 6-0, citat de orangesport.ro.

Recomandări
  • Vești bune pentru Dinamo înaintea ultimelor două meciuri din sezonul regulat
  • Modul prin care noua conducere forțează calificarea în play-off

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și