Închide meniul

Veşti proaste pentru fanii lui Dinamo. Milionarul Ioan Popa nu vrea să cumpere clubul de la Pablo Cortacero

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 7:46

Reclamă
Veşti proaste pentru fanii lui Dinamo. Milionarul Ioan Popa nu vrea să cumpere clubul de la Pablo Cortacero

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fanii lui Dinamo mai au de aşteptat ca să scape de Pablo Cortacero

Fanii lui Dinamo au sperat că vor scăpa de acţionarii din Spania. Zvonurile apărute în presă, despre negocierile purtate de Pablo Cortacero cu Ioan Popa, au fost însă infirmate de omul de afaceri din România. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Afaceristul cu o avere de 300 de milioane de euro nu este interesat de Dinamo

Afaceristul cu o avere de 300 de milioane de euro, care deţine 28 de ferme de păsări, a negat interesul pentru investiţiile în fotbal.

"Domnul Popa nu este interesat de echipa Dinamo, nici nu doreşte să investească în fotbal sau în orice altă echipă din România sau străinătate. Domnul Popa nu este interesat de subiectul fotbal", se arată într-un comunicat transmis de Transavia, compania fondată de Ioan Popa.

Dinamoviştii rămân cu gândul la sumele promise de fani, care au anunţat două contracte de sponsorizare, în valoare de 800.000 de euro.

Ioan Andone: "Fără suporteri, cred că Dinamo era desființată acum”

Şi Ioan Andone e alături de fosta sa echipă şi îi critică pe acţionarii din Spania.

Reclamă
Reclamă

”Nu știu care a fost interesul, să falimenteze Dinamo, ceva interese au fost acolo sau oamenii nu s-au priceput. Hai că poți să minți o lună două, treci, dar nu poți să minți șase luni. Fără suporteri, cred că Dinamo era desființată acum”, a declarat Ioan Andone.

O parte din jucătorii de la Dinamo ar putea ajunge chiar la Voluntari.

”E un Dumnezeu sus și să nu te bată, dar dacă jucătorul își dorește şi e nemulțumit că nu e cu salariile la zi, atunci sunt jucători buni pentru noi”, a recunoscut Ioan Andone.

Reclamă
  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

8:30

Luis Enrique, discurs exploziv după Arsenal – PSG 2-0: „Nu am de gând să-ți explic tactica pentru că nu ai înțelege-o”

0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și