Închide meniul

Victor Angelescu a ales între FCSB și CSA Steaua: „Recunosc, eu pe ea o percep ca fiind continuatoarea”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 8 martie 2023, 20:47

Victor Angelescu a ales între FCSB și CSA Steaua: Recunosc, eu pe ea o percep ca fiind continuatoarea”

Victor Angelescu, reacţie categorică atunci când a aflat că CSA Steaua ar putea primi drept de promovare

Victor Angelescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Victor Angelescu a ales între FCSB și CSA Steaua. Coacționarul de la Rapid a explicat pe cine consideră el continuatoarea Stelei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult decât atât, omul din conducerea giuleștenilor a mărturisit că unii colegi de la Rapid văd diferit lucrurile.

Victor Angelescu a ales între FCSB și CSA Steaua: „Recunosc, eu pe ea o percep ca fiind continuatoarea”

Victor Angelescu a precizat foarte clar că pentru el FCSB este continuatoarea Stelei. În plus, coacționarul din Giulești nu crede că echipa Armatei va putea juca în Liga 1.

„Daniel Niculae, cei din club, îi zic FCSB. Eu, recunosc, îi spun Steaua. Eu așa îi percep pe cei din Liga 1, ca fiind Steaua.

Eu nu cred că un club al Armatei poate intra în prima ligă în anul 2023 sau 2024. Atunci ar trebui să ne mutăm toți mai la… trebuie să respectăm istoria, știm de unde pleacă, dar n-ar trebui să mai existe cluburi departamentale.

Reclamă

Rămân în fotbal și dacă promovează, ce să fac? Nu am treabă cu Steaua, eu sunt la Rapid, dar nu mi se pare normal. Nu m-am gândit cum le voi spune celor de la FCSB dacă promovează echipa Armatei, probabil atunci vor fi Steaua și FCSB.

Din punctul meu de vedere ar fi trebuie să existe o singură Steaua, un singur Dinamo, o singură Craiova”, a declarat Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Victor Angelescu, întrebat dacă Rapid mai are nevoie de transferuri: „Am purtat o discuție cu staff-ul tehnic”

Victor Angelescu a fost întrebat dacă Rapid mai are nevoie de transferuri. Coacționarul giuleștenilor a dezvăluit că a avut o discuție cu Adrian Mutu în acest sens.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid ocupă actualemnte locul 4 în Liga 1, cu 52 de puncte obținute după 29 de etape.

Victor Angelescu a explicat că, în urma unei discuții avute cu Adrian Mutu, a decis că Rapid nu mai are nevoie de alte transferuri. Acționarul de la Rapid se bazează pe actualul lot și este optimist în privința actualului sezon din Liga 1.

„Sunt convins că nu trebuia să facem mai multe transferuri, pentru că am discutat cu antrenorii, cu staff-ul și noi credem avem lot valoros și numeric destul de mare. Faptul că nu au dat unii randament, e altă discuție.

Valoric și ca număr, suntem acoperiți, dar să spunem că pe un post mai avem nevoie, cel de atacant. Am căutat și nu am găsit. Funsho e extremă. În afară de poziția asta, nu am mai avut nevoie. Ne trebuia un vârf, dar s-a închis perioada”, a spus Victor Angelescu, la digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
Vezi toate știrile
Citește și