Închide meniul

Victor Angelescu a anunțat care va fi primul meci jucat pe noul stadion Rapid. Ce spune despre schimbarea lui Mihai Iosif. „Eu și Daniel Niculae avem un plan B”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2022, 23:04

Victor Angelescu a anunțat care va fi primul meci jucat pe noul stadion Rapid. Ce spune despre schimbarea lui Mihai Iosif. „Eu și Daniel Niculae avem un plan B

Victor Angelescu este patronul Rapidului

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

„Noi ne dorim să terminăm pe locul 7 sau 8. Nu putem să punem un obiectiv cupele europene. Nu a fost niciun moment în care să vreau să renunț. Primul meci din play-out va fi în Giulești. Biletele vor fi similiare cu cele de pe Arena Națională”, a spus Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu, despre situația de la Rapid

Rapid a reușit doar un 1-1 în derby-ul cu Dinamo din ultima etapă și va trebui să joace în play-out. Victor Angelescu a anunțat că, împreună cu președintele Daniel Niculae, s-a gândit deja la un plan pentru înlocuirea lui Daniel Iosif.

„Am ajuns echipa păcii. Nu batem pe nimeni. Suntem supărați. Eram favoriți. Vom trage linie și vedem ce vom face. Orice echipă trebuie să aibă un plan B. Asta nu înseamnă cu eu și Daniel Niculae nu avem un plan B în orice moment. 

(n.r. despre varianta Ianis Zicu) De ce să nu fie? Normal că poate să fie. Mihai Iosif a făcut performanțe, da. Nu și-au manifestat fanii niciun interes. Fiecare are un scop. Le-am spus de când am venit că acestea sunt deciziile conducerii. 

(n.r. despre Gigi Corsicanu și avertisment) E un pic o exagerare. Nu mai suntem în 90. A fost tot timpul o stabilitate financiară. Dacă vom fi ca Gaz Metan și Clinceni pot veni să îmi reproșeze. Aveți o imagine distorsionată. Tuturor le place show-ul făcut de galeria Rapidului”, a mai spus Victor Angelescu.

Reclamă

Rapid a primit cea mai mare amendă din acest sezon

Fanii Rapidului au făcut show în tribune la derby-ul cu Dinamo, iar clubul nu va scăpa de amenzi. Ba mai mult, giuleștenii au primit cea mai drastică sancțiune din actualul sezon de Liga 1, din partea Comisiei de Disciplină.

Clubul FC Rapid va disputa următoarele două partide de pe teren propriu fără spectatori și, în același timp, va avea de plătit o amendă în valoare de 60.000 de lei. Fanii giuleșteni nu se află la prima abatere de acest gen, motiv pentru care pedeapsa primită este atât de dură.

În timpul meciului cu Dinamo, suporterii rapidiști au aprins materiale explozive, iar foarte multe au fost aruncate în teren și au dus la întreruperea meciului în două rânduri.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, trei jucători ai „câinilor” au fost afectaţi de petardele aruncate pe gazon de galeria Rapidului. Este vorba despre Cristiano Figueiredo, Andrei Radu și Răzvan Patriche.

Trupa lui Mihai Iosif va mai disputa un singur meci, acasă, în stagiunea curentă din Liga 1. În ultima etapă, giuleştenii vor primi vizita celor de la Academica Clinceni, apoi vor începe meciurile din play-out.

Citește și:
Recomandări
  • Victor Angelescu a anunțat care va fi primul meci jucat pe noul stadion Rapid
  • Ce spune despre schimbarea lui Mihai Iosif

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și