Închide meniul

Victor Angelescu, avertisment pentru rivalele Rapidului la inaugurarea noului stadion: „Avem public de Champions League! O să fie infern aici!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 martie 2022, 22:14

Victor Angelescu, avertisment pentru rivalele Rapidului la inaugurarea noului stadion: „Avem public de Champions League! O să fie infern aici!

Stadionul de lux al Rapidului s-a inaugurat pe 26 martie

Inquam Photos / Octav Ganea

Victor Angelescu a fost în culmea fericirii la inaugurarea noului stadion al Rapidului. Patronul giuleştenilor a avertizat rivalele care vor veni să joace pe arena de 39 de milioane de euro. „Bijuteria” din Giuleşti are o capacitate de 14.050 de spectatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu a avertizat rivalele Rapidului care vor juca pe noul stadion din Giuleşti. Patronul giuleştenilor promite o atmosferă superă la meciurile jucate pe teren propriu. Confruntarea cu FC Botoşani, din play-out, va fi primul meci de pe noua arenă.

Victor Angelescu, avertisment pentru rivale la inaugurarea stadionului Rapid

„Mă bucur că văd o grămadă dintre glorii, e senzațional. Ne bucurăm că am venit în noua casă. Sperăm să facem istorie aici! Daniel Niculae a organziat impecabil evenimentul. Suntem bucuroși! O să fie un infern aici. Vă dați seama cum vor fi derby-urile aici? Abia aștept. Noi avem public de Champions League, acum avem și un stadion cum trebuie, o să avem și o bază de pregătire din vară.

Acustica îmi place cel mai mult, se aude extraordinar. Sigur, dacă era mai mare, ar fi fost plin. Dar să fim mulțumiți cu ce avem. E bine și așa. Va fi plin și la meciul cu Botoșani, cu liderul din play-out. Sper ca publicul să ne ajute să câștigăm”, a declarat Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Vladimir Bozovic, declaraţia zilei la inaugurarea arenei de 39 de milioane de euro din Giuleşti

Vladimir Bozovic (40 ani) s-a numărat printre invitaţii de lux la inaugurarea noului stadion al Rapidului. Fostul idol al tribunelor din Giuleşti a oferit declaraţia zilei când a sosist la arena de 39 de milioane de euro. Fostul fundaş aşteaptă ca echipa lui Adrian Mutu să ajungă în Liga Campionilor!

Reclamă

Vladimir Bozovic, unul dintre cei mai iubiţi jucători străini care au îmbrăcat tricoul alb-vişiniu, a fost emoţionat când a ajuns la inaugurarea arenei din Giuleşti. Acesta are ambiţii mari de la echipa lui Adrian Mutu şi aşteaptă să îşi vadă echipa de suflet în Liga Campionilor.

„Sunt emoţionat şi foarte fericit că am venit la noi acasă. Bravo pentru România şi pentru acest stadion. Rapid avea nevoie de un stadion pentru Liga Campionilor. Rapid e în inima mea. Da, sunt emoţionat”, a declarat Vladmir Bozovic la sosirea în Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și